Κι όμως, όλοι οι celebrities φοράνε το ίδιο outfit αυτούς τους μήνες

Κι όμως, όλοι οι celebrities φοράνε το ίδιο outfit αυτούς τους μήνες

Μία τάση που έχει αρχίσει εδώ και κάποιους μήνες, αλλά φαίνεται να κορυφώνεται.

Η μόδα καθορίζεται από πολλά πράγματα μέσα στον χρόνο. Συνήθως, ανατρέχουμε στους διάσημους οίκους και στις πασαρέλες τους. Εκεί θα μας γνωρίσουν τις προτάσεις τους εφαρμοσμένες στα νέα τους δημιουργήματα. Σίγουρα η έμπνευση είναι διάχυτη και η κάθε μία από εμάς την εκμεταλλεύεται με τον αντίστοιχο τρόπο. Πολλές φορές, όμως, τα catwalks μοιάζουν λίγο πιο απρόσιτα στο ευρύ κοινό. Ακριβώς επειδή ο χαρακτήρας ενίοτε είναι πιο αρτιστίκ, εκ πρώτης όψης μπορεί να απομακρύνεται λίγο από το καθημερινό και πιο πρακτικό κομμάτι του θέματος. Να μην είναι και τόσο εύκολο στον κάθε θεατή να φανταστεί τη μεταφορά του εκάστοτε item από τον διάδρομο στον δρόμο. Τι είναι εύκολο να κάνει όταν χρειάζεται εικόνες που θα εμπνεύσουν; Ανατρέχει στους αγαπημένους celebrities.

Οι διάσημοι πάντα όριζαν τα trends. Πόσες φορές έχεις εσύ η ίδια ψάξει μία εμφάνιση που έκανε η αγαπημένη σου σταρ; Μπορεί να είδες μία φωτογραφία με ένα εντυπωσιακό outfit που να σου κέντρισε την προσοχή και να έκανες ένα γρήγορο online search για να βρεις, αν όχι ίδια, παρόμοια items για να υιοθετήσεις κι εσύ το στυλ της. Την τελευταία περίοδο, πάντως, φαίνεται πως δε σταματάμε να βλέπουμε celebs να έχουν το ίδιο look. Υπάρχει μία τάση που θέλει τα matching outfits να βρίσκονται στο Νο1 της λίστας τους. Πρόκειται για τις περιπτώσεις που το top ταιριάζει ακριβώς με το bottom, δημιουργώντας πολλές φορές την εικόνας ακόμα και ολόσωμης φόρμας.

Αυτό είναι ένα trend που σίγουρα θα λατρέψεις, αρχικά γιατί σου δίνει απεριόριστη άνεση -ειδικά για τώρα που βρίσκεσαι συνεχώς στο σπίτι- και, έπειτα, γιατί σου δίνει μία εύκολη επιλογή για γρήγορο look, χωρίς να χρειάζεται να μπαίνεις στη διαδικασία για πιο χρονοβόρους συνδυασμούς.

Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 ζευγάρια sneakers για να πατάς το #6 και να βγαίνεις έξω με στυλ