Η χθεσινή εμφάνιση της Βίκυς Καγιά στο GNTM ήταν η δόση λάμψης που λείπει από τη ζωή μας

Η χθεσινή εμφάνιση της Βίκυς Καγιά στο GNTM ήταν η δόση λάμψης που λείπει από τη ζωή μας

Η παρουσιάστρια-κριτής ήταν εκθαμβωτική.

To GNTM 3 συνεχίζει να προβάλλεται στους δέκτες μας και όσο πλησιάζουμε προς τον μεγάλο τελικό η αγωνία κορυφώνεται. Την ίδια ώρα οι εμφανίσεις της παρουσιάστριας-κριτή του reality μοντέλων, Βίκυς Καγιά είναι ολοένα και πιο λαμπερές με αποκορύφωμα το χθεσινό της outfit.

Στο χθεσινό επεισόδιο η Βίκυ μαζί με τον στυλίστα της Αποστόλη Γκόφα έκαναν ίσως την ωραιότερη επιλογή που έχουμε δει μέχρι και σήμερα. H fashion expert που μεσουρανούσε παλαιότερα στις εγχώριες και διεθνείς πασαρέλες επέλεξε να φορέσει ένα maxi, σκούρο μπλε φόρεμα Galvan London. Η υπέροχη γραμμή του ανέδειξε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, ενώ οι λεπτομέρειες του φορέματος στο μπούστο ήταν η διακριτική επιτομή του glam ντυσίματος.

Η αγάπη της Βίκυς Καγιά για τα κοσμήματα είναι γνωστή άρα δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη συνολική της παρουσία. Τα κρεμαστά, αστραφτερά σκουλαρίκια της, ταίριαζαν άψογα με το φόρεμα αλλά και το κούρεμα του εντυπωσιακού πρώην μοντέλου. Επιπλέον τα ιδιαίτερα βραχιόλια της έδωσαν άλλον αέρα και ολοκλήρωσαν με στυλ την ήδη εκθαμβωτική της εμφάνιση.

https://www.instagram.com/p/CHYgDa9BGKx

Δες επίσης: Αυτές είναι οι άνετες flat μπότες που μπορείς να φοράς και στην καραντίνα

https://www.instagram.com/p/CHYA_T2B6iv