Η μεταξωτή μάσκα προσώπου είναι η νέα αγάπη όλων των celebrities

Η μεταξωτή μάσκα προσώπου είναι η νέα αγάπη όλων των celebrities

Βρήκαμε το item που επιλέγουν ολοένα και περισσότερες stars.

Έχουν περάσει σχεδόν οκτώ ολόκληροι μήνες από τη στιγμή που η μάσκα προσώπου έγινε αναπόσπαστο αξεσουάρ της καθημερινότητάς μας. Η εν εξελίξει πανδημία του Κορονοϊού δημιούργησε αυξημένη ζήτηση στις προστατευτικές μάσκες με αποτέλεσμα η βιομηχανία της μόδας να παράγει συνεχώς νέα, διαφορετικά είδη. Η υφασμάτινη μάσκα έχει επικρατήσει αυτό το διάστημα αφού είναι μαλακή, συμβάλλει στην αποφυγή του ιδρώτα ενώ κυκλοφορεί σε πολλά εντυπωσιακά σχέδια και prints. Σε περίπτωση όμως που δεν σε καλύπτει, οι κυρίες της showbiz έχουν βρει την τέλεια επιλογή.

Μιλάμε για την μεταξωτή μάσκα που θυμίζει αρκετά την κλασική σατέν sleep mask. Η φήμη της έχει εκτοξευθεί τις τελευταίες ημέρες αφού πολλές stars του Hollywood όπως η Adele, η Priyanka Chopra και η Nina Dobrev, την επέλεξαν για τις εμφανίσεις τους.

Κατασκευασμένη από 100% μετάξι που της δίνει μια πολύ πιο elegant εμφάνιση, η μεταξωτή μάσκα έχει πολλά πρακτικά χαρακτηριστικά, όπως ρυθμιζόμενα κορδόνια, σύρμα μύτης και φίλτρο για επιπλέον προστασία. Υπάρχει όμως ένας ακόμη λόγος για να την βάλεις στη ζωή σου, αφού είναι πολύ πιο φιλική προς το δέρμα και δεν θα προκαλέσει την περίφημη #mascne (face mask acne) στο πρόσωπό σου. Tο μετάξι είναι γνωστό ότι διαθέτει αντιβακτηριακές και αντιμικροβιακές ιδιότητες, καθώς είναι φυσικά υποαλλεργικό. Μπορείς να τη βρεις εύκολα αφού διατίθεται προς πώληση σε αρκετά online καταστήματα, σε πολύ προσιτή τιμή. Το μόνο που εσύ έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις αυτή που ταιριάζει περισσότερο στο προσωπικό σου γούστο και στυλ.

Δες επίσης: Πώς θα δείχνεις πάντα κομψή και στυλάτη με το αγαπημένο σου κολάν

https://www.instagram.com/p/CGpGCdnHdwX
https://www.instagram.com/p/CGuugrDlTS0

Στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις περισσότερες φωτογραφίες από την νέα, αγαπημένη μάσκα των celebs.