Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει υιοθετήσει την πιο κομψή τάση στις μπλούζες αυτήν τη στιγμή

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει υιοθετήσει την πιο κομψή τάση στις μπλούζες αυτήν τη στιγμή

Εντοπίσαμε την νέα της fashion εμμονή.

Η Ζέτα Μακρυπούλια βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και το τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ». Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός ασχολείται επιτυχώς τα τελευταία χρόνια με την παρουσίαση. Η αγάπη της για τη μόδα είναι παντοτινή ενώ στο παρελθόν είχε κυκλοφορήσει και τη δική της συλλογή ρούχων σε συνεργασία με γνωστό brand.

Η όμορφη παρουσιάστρια θεωρείται μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες και όχι άδικα. Φέτος η Ζέτα βρίσκεται στα καλύτερά της ενώ όπως φαίνεται έχει βρει το στυλ που της ταιριάζει και την αναδεικνύει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν παύει να μας εντυπωσιάζει καθημερινά με τις ενδυματολογικές της επιλογές. Η αλήθεια είναι πως οι εντυπωσιακές αναλογίες που διαθέτει, την κάνουν να δείχνει υπέροχη μέσα σε κάθε ρούχο. Κοιτώντας όμως λίγο καλύτερα τα outfits της, διαπιστώσαμε πως η ξανθιά star έχει αγαπήσει ένα συγκεκριμένο trend, το οποίο επιλέγει να φορά αρκετά συχνά.

Αναφερόμαστε στα ρούχα με βάτες όπως τοπ, σακάκια και κομψά φορέματα. Η Ζέτα μαζί με τον στυλίστα της Χρήστο Αλεξανδρόπουλο, έχουν αγαπήσει πολύ αυτή την τάση, χαρίζοντάς μας όμορφες εικόνες και έμπνευση. Η παρουσιάστρια έχει εμφανιστεί πολλές φορές με μονόχρωμα τοπ ή σακάκια που διαθέτουν έντονες βάτες, τα οποία της ταιριάζουν πολύ. Απλά αλλά ταυτόχρονα σύγχρονα και stylish, θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις χωρίς περιττές υπερβολές.

Δες επίσης: Oι Juicy Couture φόρμες κάνουν δυναμικό comeback στην καθημερινότητά μας

https://www.instagram.com/p/CBNrHg3snWw

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε μερικές ακόμη εμφανίσεις της αγαπημένης μας Ζέτας με το συγκεκριμένο fashion trend.