Karolina Kurkova: vintage Chanel στον πριγκιπικό γάμο στο Μονακό

Karolina Kurkova: vintage Chanel στον πριγκιπικό γάμο στο Μονακό

Η Τσέχα top model Karolina Kurkova παρευρέθηκε στον περιβόητο πριγκιπικό γάμο στο Μονακό φορώντας υψηλή ραπτική με την ακριβή υπογραφή του γαλλικού οίκου Chanel.

Μπορεί η Παρασκευή να άνηκε δικαιωματικά στην Kate Moss που παντρεύτηκε, όμως, το Σάββατο όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο Μονακό όπου στο πολλών μέτρων κόκκινο χαλί έγινε κάτι σαν μικρό ντεφιλέ πολύτιμων δημιουργιών.

Από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες ήταν αυτή του τσεχικής καταγωγής top model Karolina Kurkova, η οποία εκτός των άλλων διανύει μια πολύ καλή επαγγελματική περίοδο καθώς έχει κάνει δυναμικό comeback στο χώρο του modeling. Η Karolina, λοιπόν, φόρεσε μια σχεδόν vintage (και λέμε «σχεδόν», γιατί μας πάει μόλις τρία χρόνια πίσω) δημιουργία υψηλής ραπτικής του οίκου Chanel από τη φθινοπωρινή συλλογή του 2009.

Με αυτό, λοιπόν, το Chanel ναυτικό κοστούμι από μεταξένιο ταφτά και την κρυστάλλινη ουρά από πούλιες, που κοστίζει σίγουρα πάνω από 35 χιλιάδες ευρώ, το πρώην αγγελάκι της Victoria's Secret κατάφερε να συζητηθεί θετικά. Όμως, τι πιστεύετε η Karolina το δανείστηκε (παρόλο που σίγουρα μπορεί να το πληρώσει) ή το παρήγγειλε;