Δέσποινα Βανδή: Mας μίλησε η στυλίστριά της και μας αποκάλυψε όλα τα styling tips της star

Τσακιρίδου Χριστίνα
Δέσποινα Βανδή: Mας μίλησε η στυλίστριά της και μας αποκάλυψε όλα τα styling tips της star

H Έλενα Βαζούρα συνεργάζεται εδώ και χρόνια με την αγαπημένη τραγουδίστρια. 

Η Δέσποινα Βανδή είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας. Υπάρχει όμως ένας ακόμη λόγος για τον οποίο ξεχωρίζει ενώ αποτελεί πηγή έμπνευσης και θαυμασμού για αρκετές γυναίκες. Αναφερόμαστε φυσικά στο άψογο στυλ της, το οποίο έχει διαφοροποιηθεί αρκετά κατά τη διάρκεια της λαμπρής καριέρας της. Στο πέρασμα του χρόνου η τραγουδίστρια έχει δοκιμάσει επιτυχώς όλες τις τάσεις της μόδας όμως τα τελευταία χρόνια βλέπουμε πως έχει υιοθετήσει έναν πιο minimal, ultra chic τρόπο ντυσίματος τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική της ζωή.

https://www.instagram.com/p/CHQqjJBgRKN

Μεγάλο ρόλο σε αυτό έχει παίξει η στυλίστριά της, Έλενα Βαζούρα (στο Instagram θα την βρεις ως @_e_llena), την οποία έχει δίπλα της και εμπιστεύεται απόλυτα τα τελευταία 3,5 χρόνια. Εμείς επικοινωνήσαμε μαζί της θέλοντας να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες για τις ενδυματολογικές προτιμήσεις της Ελληνίδας σταρ. Η γνωστή στυλίστρια δέχθηκε μετά χαράς να μας αποκαλύψει μερικά fashion details και την ευχαριστούμε θερμά γι'αυτό.

https://www.instagram.com/p/CGw80mQAQ6q

«Η Δέσποινα Βανδή δεν έχει ένα συγκεκριμένο στυλ αφού είναι πρόθυμη να δοκιμάζει συνεχώς διαφορετικά πράγματα, αρκεί να της ταιριάζουν. Το τελευταίο διάστημα της αρέσουν πολύ τα ρούχα με boho διάθεση ενώ επιλέγει συχνά το athleisure style στην καθημερινότητά της, πάντα όμως με στοιχεία που συνθέτουν ένα κομψό αποτέλεσμα. Η τραγουδίστρια τολμά συχνά τους mix n' match συνδυασμούς και τους προσαρμόζει πάνω της. Αγαπά πολύ τα Τ-shirts, τα oversized ρούχα και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα σακάκια. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που την έχουμε δει να φορά κάποιο blazer, παραδίδοντας μαθήματα στυλ. Από Έλληνες σχεδιαστές ξεχωρίζει τους MI-RŌ, επιλέγοντας συχνά δημιουργίες τους τόσο για τις τηλεοπτικές όσο και τις on stage εμφανίσεις της. Η Δέσποινα θέλει πάντα το τελικό αποτέλεσμα της ενδυματολογικής της επιλογής να δείχνει chic και αποφεύγει τα πολύ σέξι ρούχα», μας είπε η Έλενα και μας βοήθησε να αποκωδικοποιήσουμε τον τρόπο που ντύνεται η Δέσποινα Βανδή... και, γιατί όχι, να υιοθετήσουμε και πολλά από τα styling tips της για να έχουμε και εμείς το ίδιο πετυχημένες εμφανίσεις.

Δες επίσης: Τα stretchy pants είναι η αγορά που πρέπει να κάνεις σε αυτή την καραντίνα

Η fashion expert αναφέρθηκε με πολύ όμορφα λόγια για την τραγουδίστρια την οποία όμως μας είπε αγαπά πολύ. Θαυμάζει την ευγένειά της και το πόσο προσιτή είναι παρά το star quality που δικαιωματικά διαθέτει. Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις μερικές από τις ωραιότερες εμφανίσεις της αγαπημένης μας τραγουδίστριας.