Blake Lively vs Jennifer Love Hewitt: Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Blake Lively vs Jennifer Love Hewitt: Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Ένα Herve Leger φόρεμα για δύο κυρίες.

Τα bandage φορέματα είναι το απόλυτο γυναικεία φετίχ. Πρόκειται για εξαιρετικά στενά ρούχα που τυλίγονται σαν «επίδεσμος» γύρω από το σώμα και προβάλλουν κάθε λεπτομέρεια του κορμιού κάνοντάς το να δείχνει αισθησιακό και σέξι.

Η Blake Lively, επέλεξε τη burgundy εκδοχή του φορέματος του οίκου Herve Leger, που φημίζεται για αυτού του είδους τα σχέδια, συνδυάζοντάς το με ολόχρυσα πέδιλα για τις ανάγκες κάποιων σκηνών της επιτυχημένης σειράς Gossip Girl, δύο χρόνια πίσω. Παρόλο που το καινούριο κορίτσι του Leonardo di Caprio έχει κορμί γοργόνας, θα έλεγε κανείς πως το εν λόγω ρούχο δεν την κολακεύει ιδιαίτερα, καθώς τονίζει τις γραμμές της με λάθος τρόπο, προσθέτοντάς της παραπάνω όγκο στο ύψος των γοφών.


Από την άλλη, η ζουμερή Jennifer Love Hewitt, διάλεξε το μπορντώ Herve Leger φόρεμα για την εμφάνισή της στην πρεμιέρα της ταινίας «Horrible Bosses» και εντυπωσίασε αρνητικά με την πληθωρική της σιλουέτα. Το ασφυκτικά στενό φόρεμα, όχι μόνο δεν της ταιριάζει, αλλά μοιάζει έτοιμο να εκραγεί, κάτι που δε θα έπρεπε να αντικρίζει κανείς σα θέαμα και ειδικά σε πρεμιέρα.


Τελικά, το Herve Leger φόρεμα δεν ήταν σωστή επιλογή για καμία από τις δύο κυρίες που θα έπρεπε να αναλογιστούν τη δύσκολη εφαρμογή του συγκεκριμένου ρούχου και να επενδύσουν σε κάτι φιλικότερο προς το χρήστη, με περισσότερο αέρινη κίνηση και λιγότερη «ασφυξία». Την επόμενη φορά πιο προσεκτικές!