Βρήκαμε το αγαπημένο χρώμα των Ελληνίδων celebrities για αυτό τον χειμώνα

Βρήκαμε το αγαπημένο χρώμα των Ελληνίδων celebrities για αυτό τον χειμώνα

Η απόχρωση που δίνει girly διάθεση και στυλ στο ντύσιμό σου.

Κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της ένα μικρό κορίτσι και το γνωρίζουμε όλες πολύ καλά αυτό. Η μόδα αποτελεί τρόπο έκφρασης του προσωπικού μας στυλ και χαρακτήρα. Επομένως οι ενδυματολογικές μας επιλογές οφείλουν να τονίζουν τη θηλυκή, αισιόδοξη πλευρά μας. Είναι άλλωστε επιστημονικά αποδεδειγμένο πως τα ρούχα σε όμορφα και έντονα χρώματα μπορούν να αλλάξουν στο λεπτό τη διάθεση αλλά και την ψυχολογία μας.

Ένα από τα πιο αγαπημένα χρώματα του ωραίου φύλου είναι το ροζ, το οποίο όπως φαίνεται έχει φέτος την τιμητική του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως ο οίκος Jacquemus κυκλοφόρησε την εορταστική του κολεξιόν σε total pink χρωματισμό. Η girly, παιχνιδιάρικη διάθεση που διαθέτει το ροζ χρώμα, μπορεί να αναβαθμίσει κάθε look και ντύσιμο. Αυτό που διακρίνουμε όμως κοιτώντας τις τελευταίες εμφανίσεις των Ελληνίδων celebs, είναι πως έχουν ξεχωρίσει μια συγκεκριμένη απόχρωση.

Είναι γεγονός πως το φούξια ή shocking pink έρχεται για να μείνει αυτό τον χειμώνα, καλώντας μας να το εντάξουμε στα καθημερινά μας outfits. Πολλές αγαπημένες παρουσίες της εγχώριας showbiz (Βίκυ Καγιά, Κατερίνα Καινούργιου κ.ά) το φόρεσαν ήδη επιτυχώς, χαρίζοντάς μας εντυπωσιακές εικόνες. Αξίζει να επενδύσεις στη συγκεκριμένη απόχρωση και σε μονόχρωμα φορέματα, κομψά τοπ ή ολόσωμες φόρμες. Ένας ακόμη stylish και πρακτικός τρόπος για να βάλεις το φούξια στη ζωή σου εν μέσω καραντίνας, είναι αγοράζοντας μια αθλητική φόρμα.

Δες επίσης: Tο 2021 τα παπούτσια που θα βλέπεις παντού δεν είναι η επιτομή της κομψότητας

https://www.instagram.com/p/CGPXzJaheBH
https://www.instagram.com/p/CF7hG4ZhBwH

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλες τις Ελληνίδες celebs που φόρεσαν επιτυχώς το φούξια χρώμα, παραδίδοντας μαθήματα στυλ.