Tο 2021 τα παπούτσια που θα βλέπεις παντού δεν είναι η επιτομή της κομψότητας

Sabine Camhi
Tο 2021 τα παπούτσια που θα βλέπεις παντού δεν είναι η επιτομή της κομψότητας

Δες τα μοναδικά παπούτσια που θα επικρατήσουν τον επόμενο χρόνο και οι κορυφαίοι οίκοι μόδας, αλλά και οι celebrities, ήδη τα λατρεύουν!

Η μόδα έχει μια συνήθεια να μας τρολάρει με αμφιλεγόμενα κομμάτια. Αλλά πιστεύουμε πως κανένα άλλο αξεσουάρ δεν έχει πέσει θύμα τόσο μεγάλης αντιπαράθεσης, όσο τα crocs. Θα κάνουν comeback το 2021 και ξέρουμε ότι πολλές από εσάς δεν θα χαρείτε πολύ με αυτό, άλλες πάλι μπορεί να είστε ήδη ενθουσιασμένες με την ιδέα της επιστροφής τους.

Το θέμα είναι πως αν κάνεις επιτυχημένους συνδυασμούς, φαίνονται μια χαρά. Για παράδειγμα, είδαμε πολλές φορές στο Instagram ένα ζευγάρι άσπρα Crocs με print φράουλας, το οποίο δείχνει πολύ ωραίο με τζιν και T-shirt. Αυτά μάλιστα έγιναν και sold out. Επιπλέον πολλοί influencers φόρεσαν κίτρινα crocs με έντονες πορτοκαλί ζακέτες κάνοντας ένα εκκεντρικό color-blocking. Άλλοι πάλι τα έβαλαν με μοβ φορέματα και μπεζ μπλέιζερ. Έτσι, ξαφνικά, τα crocs έγιναν cool!

Σύμφωνα με τη Lyst, την μεγαλύτερη πλατφόρμα αναζήτησης ρούχων, αυτά τα παπούτσια είναι τα 8α πιο επιθυμητά κομμάτια σε όλο τον κόσμο, με τις μηνιαίες αναζητήσεις γύρω από το όνομά τους να φτάνουν τις 135,000. Η αλήθεια είναι όμως πως αφού όλοι βρίσκονται στο σπίτι λόγω της πανδημίας, μέσα στην «περίεργη εμφάνισή τους» αυτά τα παπούτσια είναι ιδιαίτερα άνετα και πρακτικά.

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα Crocs έγινα δημοφιλή. Ο Christopher Kane το 2017 και o οίκος Balenciaga το 2018 επέλεξαν να κάνουν makeover στα παπούτσια αυτά και τα πούλησαν σε υψηλές τιμές. Ο Christopher Kane συμπεριέλαβε παπούτσια τύπου Crocs με κρυστάλλους στη συλλογή του, ενώ τα Crocs του οίκου Balenciaga εμφανίστηκαν με πολλά διαφορετικά λογότυπα και στάμπες και απέκτησαν και τακούνι-πλατφόρμα.


https://www.instagram.com/p/BhbFC44FaHG

Influencers και μεγάλα ονόματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής όπως η Ariana Grande, ο Pharrell Williams και ο Justin Bieber, ανεβάζουν χωρίς κανέναν δισταγμό φωτογραφίες με τα Crocs τους. Γι’ αυτό, είμαστε πεπεισμένες πως το 2021 θα είναι η χρονιά τους.

Μπορεί τώρα να μην τα θέλουμε, αλλά, αν είναι πραγματικά το trend που θα πρωταγωνιστήσει τη νέα χρονιά, σταδιακά θα μάθουμε και εμείς να τα αγαπάμε και θα τα προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας. Δες, λοιπόν, στην γκαλερί παρακάτω πώς τα φόρεσαν οι influencers, οι αγαπημένοι σου A-list celebrities και τέλος πώς παρουσιάστηκαν στην πασαρέλα.

Δες επίσης: Η Kate Moss απογείωσε το πιο αμφιλεγόμενο fashion trend στο εξώφυλλο γνωστού περιοδικού