Η Σίσσυ Χρηστίδου φόρεσε σε ένα Σαββατοκύριακο τα πιο κομψά φορέματα του φετινού χειμώνα

Η Σίσσυ Χρηστίδου φόρεσε σε ένα Σαββατοκύριακο τα πιο κομψά φορέματα του φετινού χειμώνα

Οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε.

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να είναι μια από τις πιο αγαπητές παρουσιάστριες της Ελληνικής τηλεόρασης. Η όμορφη κοκκινομάλλα, βρίσκεται και φέτος στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του OPEN και την εκπομπή της «Έλα Χαμογέλα». Εμείς εξακολουθούμε να βρισκόμαστε σε καραντίνα με αποτέλεσμα να περνάμε τις περισσότερες ώρες μας μέσα στο σπίτι. Η γλυκιά παρουσιάστρια μας κρατά συντροφιά κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί ενώ παράλληλα μας δίνει έμπνευση για τα επόμενά μας outfits.

H Σίσσυ έχει αναπτύξει το δικό της ξεχωριστό στυλ, πάντα με τη βοήθεια της στυλίστριάς της, Πωλίνας Λάμπογλου. Επιλέγουν ρούχα σε γραμμές και χρώματα που κολακεύουν και αναδεικνύουν την Ελληνίδα celebrity, δημιουργώντας εντυπωσιακά σύνολα. Οδεύοντας προς τις ημέρες των Χριστουγέννων, η Σίσσυ φρόντισε να μας μεταφέρει από τώρα σε εορταστικό mood μέσα από τις κομψές ενδυματολογικές της επιλογές. Το Σαββατοκύριακο, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στην επομπή με δύο πολύ όμορφα φορέματα που ομολογουμένως θέλουμε κι εμείς να φορέσουμε.

Συγκεκριμένα φόρεσε ένα maxi, floral φόρεμα σε κόκκινο-μαύρο χρώμα που όπως είδαμε είναι ΑSOS. Το όμορφο μπούστο αλλά και το διακριτικό σκίσιμό του έκαναν τη διαφορά, εντάσσοντάς το στη γιορτινή μας wishlist. Το δεύτερό της look απαρτιζόταν από ένα μακρύ φόρεμα με ιδιαίτερο print του brand Seven Sins και μαύρες, ψηλές μπότες. Η Σίσσυ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι κομψά σκουλαρίκια και φυσικά το λαμπερό της χαμόγελο.

Δες επίσης: Η Kate Middleton έχει ήδη υιοθετήσει την μεγαλύτερη τάση για φέτος στα παπούτσια

https://www.instagram.com/p/CIbYkTxF4VD
https://www.instagram.com/p/CIduoCBF5z-