Η Τάμτα αποδεικνύει πως το blazer δεν είναι ποτέ βαρετό και συντηρητικό

Η Τάμτα αποδεικνύει πως το blazer δεν είναι ποτέ βαρετό και συντηρητικό

Η αγάπη της τραγουδίστριας για τα σακάκια είναι εμφανής.

Η Τάμτα είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσίες της Ελληνικής showbiz τα τελευταία χρόνια. Η τραγουδίστρια που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στο talent show "Super Idol", έχει διαγράψει λαμπρή πορεία στην εγχώρια μουσική σκηνή, ερμηνεύοντας πολλές επιτυχίες.

Την ίδια ώρα, τα ακαταμάχητα looks της, της έχoυν χαρίσει μια θέση στη λίστα των πιο τολμηρών και εντυπωσιακών celebrities. Οι ενδυματολογικές της επιλογές γίνονται συχνά talk of the town, προκαλώντας ποικίλα σχόλια από τον τύπο. Εκείνη όμως δείχνει πως ξέρει καλά το παιχνίδι της μόδας αφού δεν είναι λίγες οι φορές που δοκιμάζει πρώτη όλα τα νέα trends, παραδίδοντας μαθήματα στυλ . Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στο παρελθόν είχε λανσάρει τη δική της συλλογή ρούχων ενώ έχει παρουσιάσει τηλεοπτικά μια επίδειξη μόδας με μουσική.

Αυτό που διακρίνει κάποιος κοιτώντας προσεκτικά τις εμφανίσεις της αλλά και τις φωτογραφίες της στα social media, είναι η αγάπη της για τα κομψά σακάκια. Η Τάμτα τα έχει φορέσει σχεδόν σε όλα τα χρώματα, άλλοτε σε συνδυασμό με ασορτί παντελόνι και άλλοτε με τον δικό της μοναδικό τρόπο, δημιουργώντας τάσεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως μας δείχνει πώς να βάλουμε τα δικά μας blazer για να μην φαίνονται ποτέ συντηρητικά ή αδιάφορα.

Δες επίσης: Θα κάνεις Xmas party στο Skype; Δες ποια σκουλαρίκια θα αναδείξουν το στυλ σου!

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις όλες τις φορές που η Τάμτα φόρεσε σακάκι και μονοπώλησε το ενδιαφέρον.