Θα κάνεις Xmas party στο Skype; Δες ποια σκουλαρίκια θα αναδείξουν το στυλ σου!

Διονυσία Καλαποθαράκου
Θα κάνεις Xmas party στο Skype; Δες ποια σκουλαρίκια θα αναδείξουν το στυλ σου!

Ας πούμε ότι φέτος δεν χρειάζεται να επενδύσεις σε ακριβά παπούτσια. Ποιος θα τα δει;

Eίτε έχεις κοντά μαλλιά, είτε μακριά, οβάλ πρόσωπο ή σε σχήμα «καρδιάς», έντονα ζυγωματικά ή χαριτωμένα λακκάκια… τα σκουλαρίκια δεν θα λείψουν από καμία χριστουγεννιάτικη εμφάνισή σου και ο λόγος είναι πολύ απλός: είναι το πιο λαμπερό αξεσουάρ που μπορεί να σε κάνει να φανείς εντυπωσιακή και λαμπερή ακόμα και αν φοράς το αγαπημένο σου μονόχρωμο φούτερ.

https://www.instagram.com/p/CIfoBE2jTBB

Σε σχήμα-δάκρυ, με ημιπολύτιμους λίθους, σε γεωμετρικά σχέδια ή διακριτικά σχήματα, στην παρακάτω gallery θα βρεις τα πιο κομψά και στυλάτα σκουλαρίκια για τον φετινό χειμώνα και αυτήν τη στιγμή θα λέγαμε πως είναι σίγουρα μία αγορά που αξίζει να κάνεις λίγο πριν τις γιορτές. Επένδυσε σε ένα old Hollywood style σκουλαρικιών ή σε ένα minimal design και κάνε το πρόσωπό σου να λάμψει (κυριολεκτικά!) την επόμενη φορά που θα κανονίσεις «έξοδο» με τους φίλους σου στο Zoom, στο Skype ή σε chat room του Messenger.

Φέτος τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα parties έχουν δώσει τη θέση τους σε διαδικτυακά καλέσματα και είναι κάτι περισσότερο από πιθανό πολλοί από εμάς να περάσουμε τις μέρες των εορτών με ένα ποτήρι αφρώδες κρασί στο χέρι, με το «Love Actually» να παίζει σε λούπα στην τηλεόραση και τους φίλους μας «μαζεμένους» στην οθόνη του laptop μας. Για αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές, λοιπόν, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βαφτείς ελαφριά, να φορέσεις το αγαπημένο σου μονόχρωμο πουκάμισο/top/πουλόβερ και ένα από τα ζευγάρια σκουλαρικιών που θα δεις παρακάτω και απλά να κλέψεις τις εντυπώσεις. Από τη στιγμή που το «street style έγινε screen style» είμαστε και εμείς έτοιμες να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα! Καλέ γιορτές!
Δες επίσης: 10 fashion brands που βοηθούν στην αντιμετώπιση του Covid-19 με τον δικό τους τρόπο