Η Kate Middleton εμφανίστηκε με τσάντα του αγαπημένου brand της Meghan Markle

Η Kate Middleton εμφανίστηκε με τσάντα του αγαπημένου brand της Meghan Markle

Η επιλογή της Δούκισσας που συζητήθηκε.

Μετρώντας αντίστροφα για τα φετινά Χριστούγεννα, ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge ξεκίνησαν αυτή την εβδομάδα την τριήμερη Βασιλική περιοδεία τους. Στόχος τους είναι να αποτίσουν φόρο τιμής σε άτομα και οργανισμούς που βοήθησαν και στήριξαν τις τοπικές τους κοινότητες, όλο το δύσκολο αυτό διάστημα. Στο πλαίσιο της περιοδείας, ο Πρίγκιπας William και η Kate θα ταξιδέψουν σε ολόκληρη τη χώρα και θα συναντήσουν εργαζόμενους πρώτης γραμμής, εθελοντές, δασκάλους, μαθητές και νέους, θέλοντας να ακούσουν τις δικές τους εμπειρίες.

Πρώτος τους σταθμός ήταν το Εδιμβούργο, όπου η Δούκισσα κυριολεκτικά έλαμψε για ακόμη μια φορά και κέρδισε τις εντυπώσεις με το κομψό της look. Συγκεκριμένα η Kate Middleton εμφανίστηκε με ένα γαλάζιο παλτό της Catherine Walker και μαύρες ψηλοτάκουνες μπότες. Αυτό όμως που μας έκλεψε το ενδιαφέρον, ήταν η στυλάτη τσάντα της, που πραγματικά έδωσε έναν άλλο αέρα στη συνολική της εικόνα. Όπως ήταν αναμενόμενο, φροντίσαμε να μάθουμε τα πάντα για το υπέροχο αυτό clutch.

Πρόκειται για το Multrees Chain Wallet του Strathberry και η τιμή του ανέρχεται στις 225 λίρες, δηλαδή 248 ευρώ. Η Kate δεν είναι όμως το πρώτο μέλος της Βασιλικής οικογένειας που επιλέγει το συγκεκριμένο brand. Τον Φεβρουάριο του 2018, η Meghan Markle εμφανίστηκε με την τσάντα East/West Mini και απέσπασε πολύ θετικά σχόλια για τις ενδυματολογικές της επιλογές.

tsantakate

Η Δούκισσα του Cambridge εμφανίστηκε με την συγκεκριμένη τσάντα, δημιουργία του brand Strathberry.

Δες επίσης: Η Τάμτα αποδεικνύει πως το blazer δεν είναι ποτέ βαρετό και συντηρητικό

https://www.instagram.com/p/CIfuOmIF7L_

https://www.instagram.com/p/CIf6eD1lMpi