Βρήκαμε τα ωραιότερα χειμερινά comfy looks της Χριστίνας Μπόμπα

Βρήκαμε τα ωραιότερα χειμερινά comfy looks της Χριστίνας Μπόμπα

Μπορεί να εξακολουθήσει να τα φορά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι αναμφίβολα μια από τις πιο χαρισματικές και λαμπερές γυναίκες της εγχώριας showbiz. Η όμορφη μελαχρινή έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες Ελληνίδες influencers, την ώρα που η βιομηχανία της μόδας επενδύει ολοένα και περισσότερο σε αυτή την πρακτική marketing. Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως μετρά σήμερα περισσότερους από 595.000 ακόλουθους στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, με κάθε της post να γίνεται συχνά αίτιο θαυμασμού αλλά και σχολιασμού.

Το μόνο σίγουρο είναι πως κάθε look της Χριστίνας Μπόμπα είναι πάντα προσεγμένο και πολύ stylish. Το καλλίγραμο σώμα που διαθέτει της δίνει τη δυνατότητα να δείχνει υπέροχη ακόμη και μέσα στο πιο στενό ρούχο. Με μια ματιά όμως στο φωτογραφικό υλικό της όμορφης mum-to-be, διακρίνουμε πως στην καθημερινή της ζωή προτιμά τα πιο comfy, άνετα ρούχα, δημιουργώντας εντυπωσιακά street style σύνολα.

Πριν λίγες ώρες η Χριστίνα και ο σύζυγός της έκαναν ένα post, ανακοινώνοντας πως περιμένουν δίδυμα. Σύντομα η κοιλίτσα της θα αρχίσει να μεγαλώνει κι άλλο, οπότε θα στραφεί ξανά σε πιο άνετες γραμμές. Εμείς σήμερα αποφασίσαμε να βρούμε και να συγκεντρώσουμε τα πιο ωραία, comfy ντυσίματα που έχει πραγματοποιήσει ως τώρα. Στη gallery που ακολουθεί θα δεις τις πιο στυλάτες εμφανίσεις της Χριστίνας Μπόμπα ώστε να πάρεις ιδέες για τα δικά σου winter outfits.

Δες επίσης: Αν υπάρχει ένα αξεσουάρ που πρέπει να δοκιμάσεις φέτος, πρέπει να είναι αυτό...

https://www.instagram.com/p/CH8S9PPlGSJ