Δέσποινα Βανδή: Όλες οι λεπτομέρειες για το χθεσινό εντυπωσιακό της look στο J2US

Δέσποινα Βανδή: Όλες οι λεπτομέρειες για το χθεσινό εντυπωσιακό της look στο J2US

Η στυλίστριά της, Έλενα Βαζούρα, μας αποκάλυψε όλα τα μυστικά.

Η Δέσποινα Βανδή είναι μια από τις πιο αγαπημένες μας τραγουδίστριες όλα αυτά τα χρόνια. Φέτος βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του show J2US και έτσι έχουμε τη χαρά να την απολαμβάνουμε κάθε Σάββατο βράδυ στους δέκτες μας. Η Ελληνίδα σταρ φημίζεται για την καλαισθησία της ενώ οι ενδυματολογικές της επιλογές είναι πάντα κομψές και προσεγμένες, αποτελώντας συχνά έμπνευση για εμάς.

Στη χθεσινή εκπομπή η όμορφη κριτής έκανε αναμφίβολα μια από τις ωραιότερες εμφανίσεις της. Εμείς θελήσαμε να μάθουμε τα πάντα για το look της, γι' αυτό επικοινωνήσαμε με τη στυλίστριά της, Έλενα Βαζούρα η οποία μας αποκάλυψε όλα τα fashion details. «Προσπάθησα να δημιουργήσω μια εμφάνιση με Χολλυγουντιανή λάμψη εξίσου κινηματογραφική αλλά και σύγχρονη», μας είπε χαρακτηριστικά η Έλενα. Η Δέσποινα Βανδή φόρεσε μια δημιουργία η οποία ανήκει στο αγαπημένο σχεδιαστικό δίδυμο Deux Hommes ενώ την εμφάνισή της ολοκλήρωσαν τα άκρως εντυπωσιακά κοσμήματα Kessaris.

Συγκεκριμένα επέλεξε ένα μεταξωτό φόρεμα με κόψιμο που θυμίζει silver- screen goddess της δεκαετίας του ‘30 με ασορτί αλπικέ από φτερά, γκιπούρ δαντελένια μοτίβα στο κορσάζ και έναν κεντημένο "αστερισμό" από οξειδωμένα κρύσταλλα. Ο hair stylist Βασίλης Μπουλούμπασης επιμελήθηκε τα μαλλιά της που είχαν ένα ατημέλητο σπάσιμο, καταλήγοντας σε μια ανάγλυφη πλεξούδα. Η make up artist Βάσω Νακοπούλου δημιούργησε glam,chic smokey eyes σε ψυχρές αποχρώσεις, θέλοντας να τονίσει το βλέμμα της Ελληνίδας σταρ. Το μόνο σίγουρο είναι πως η τραγουδίστρια μονοπώλησε το ενδιαφέρον, κάνοντάς μας να μην μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της.

vandi2

Δες επίσης: Σε έναν μήνα από τώρα, θα βλέπουμε παντού αυτά τα fashion trends

https://www.instagram.com/p/CItZ4OPJCLC