6 outfits που αποδεικνύουν ότι η Kate Moss είναι το απόλυτο party girl

6 outfits που αποδεικνύουν ότι η Kate Moss είναι το απόλυτο party girl

Το μοντέλο δεν ήθελε ποτέ μόνο να ποζάρει με τα ρούχα. Αγαπάει πραγματικά τη μόδα.

«You know a party girl, when you see one» είναι η φράση που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε την Kate Moss. Γιατί πολύ απλά από τη στιγμή που εμφανίστηκε για πρώτη φορά μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας συνδέθηκε με ένα vibe πιο glamorous και ρούχα που μπορούσαν να αποδώσουν μέχρι και μία πιο disco αισθητική πολλές φορές. Η Kate ήταν πάντα το κορίτσι που του άρεσε να πειραματίζεται με τη μόδα. Δεν ήταν μόνο το μοντέλο που πόζαρε φορώντας τα ρούχα των διασημότερων οίκων, αλλά ενδιαφερόταν ουσιαστικά για το styling και τις γραμμές.

Όσο περνάνε τα χρόνια, υπάρχει ορατά μία μεγαλύτερη στροφή στην κομψότητα και στις κλασικές γραμμές, όμως, ακόμα και τώρα θα υπάρχουν εκείνες οι εμφανίσεις που θυμίζουν την Moss στα 20 της. Τα party dresses, οι high boots, και όλα εκείνα τα κομμάτια που παραπέμπουν σε παλαιότερες δεκαετίες, όπου το glam και το something extra ήταν όλη η ουσία της εμφάνισης, ίσως και της περίστασης.

Επειδή, λοιπόν, το μοντέλο έχει στο βιογραφικό του μία μακρά λίστα από τέτοια looks, εμείς ένεκα και των Χριστουγέννων και γενικά της εορταστικής περιόδου είπαμε να συγκεντρώσουμε μερικά από αυτά που κατά γενική ομολογία έχουν αφήσει ιστορία.

Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 ρούχα με παγιέτες που μπορείς να φορέσεις ακόμα και τα φετινά Χριστούγεννα