Ανακάλυψε τους 5 celebrities με το πιο επιδραστικό στυλ για το 2020

Sabine Camhi
Ανακάλυψε τους 5 celebrities με το πιο επιδραστικό στυλ για το 2020

Θες να ντυθείς και εσύ σαν τους διάσημους stars του Χόλιγουντ; Μάθε ποιοι είναι οι 5 που πρέπει να προσέξεις περισσότερο τις εμφανίσεις τους.

Αυτή ήταν μια περίεργη χρονιά για τους celebrities και τη μόδα. Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού οι περισσότερες εκδηλώσεις ακυρώθηκαν – από το Met Gala και τις Κάννες, μέχρι και πολλές τελετές απονομής βραβείων. Ενώ στην αρχή της χρονιάς απογοητευτήκαμε με την έλλειψη A-lister outfits, αυτό δεν σταμάτησε τους celebrities από το να μας εμπνεύσουν και να επηρεάσουν τον τρόπο που ντυθήκαμε και φέτος.

Χάρη στο Instagram, στα music videos και στους stars που βγαίνουν για ψώνια, καταφέραμε να πάρουμε έμπνευση παρά την ακύρωση των εκδηλώσεων στο κόκκινο χαλί.

Οπότε, ποιοι είναι οι διάσημοι που κατάφεραν να είναι μέρος της λίστας με τον πιο επιδραστικό τρόπο ντυσίματος για το 2020; Η Katie Holmes, η Tracee Ellis Ross και η Rosie Huntington-Whiteley είναι μερικές από τις celebrities που μας μάγεψαν με το αψεγάδιαστο στυλ τους. Αλλά γιατί μπήκαν στην λίστα; Δες την γκαλερί παρακάτω και θα καταλάβεις…

Δες επίσης: Tα fashion trends που έγιναν viral το 2020 είχαν ένα κοινό...