Η Sarah Jessica Parker βρήκε το πιο ζεστό & στυλάτο παλτό για όλες τις ώρες

Η Sarah Jessica Parker βρήκε το πιο ζεστό & στυλάτο παλτό για όλες τις ώρες

Η ηθοποιός μάς δίνει έμπνευση για τις εμφανίσεις μας, όπως μόνο η Carrie Bradshaw θα μπορούσε να κάνει.

Βρισκόμαστε μόλις λίγες μέρες μακριά από τη στιγμή που ανακοινώθηκε επίσημα η επιστροφή του Sex and the City στις οθόνες μας. Η σειρά που έγραψε τηλεοπτική ιστορία με τις πρωταγωνίστριες και τις ιστορίες τους θα κάνει το πολυπόθητο reboot της περιλαμβάνοντας 10 επεισόδια των 30 λεπτών, λίγα στο άκουσμα, πλούσια στην ουσία. Η εν λόγω επάνοδος μάς έφερε στο μυαλό όλες εκείνες τις στιγμές που πιάσαμε τον εαυτό μας να παρατηρεί τις στυλιστικές επιλογές των διάσημων σταρ και να φανταζόμαστε τον εαυτό μας στα παπούτσια -μεταφορικά και κυριολεκτικά- της Carrie Bradshaw.

H Sarah Jessica Parker που την υποδύεται ασχολείται με τον τομέα της μόδας ακόμα και εκτός οθόνης. Ίσως εκεί περισσότερο. Η σχέση τους φτάνει επίπεδα έρωτα, με την ηθοποιό να μελετάει την κάθε της εμφάνιση, ακόμα κι αν αυτή είναι για τυπικές δουλειές που έχει να κάνει μέσα στην ημέρα της. Από το καλοκαίρι, μάλιστα, όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, η Parker επισκέπτεται το flagship store της για να βοηθήσει τις πελάτισσές της να διαλέξουν παπούτσια, όπως μόνο η Bradshaw θα έκανε.

Πρόσφατα, όμως, συνέβη και κάτι άλλο που μας έδωσε έμπνευση για τα street style looks που πρόκειται να κάνουμε στη συνέχεια. Η ηθοποιός επέλεξε ένα μαύρο puffer coat με γκρι φόρμα και παπούτσια της συλλογής SJP. Για μεγαλύτερη πρακτικότητα, αποφάσισε να συνοδεύσει την εμφάνιση με ένα backpack.

https://www.instagram.com/p/CJ962EgBFRa


Δες επίσης: Τα ωραιότερα casual ντυσίματα των Ελληνίδων celebrities για το 2021