Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι η νέα βασίλισσα των απόλυτα femine εμφανίσεων

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι η νέα βασίλισσα των απόλυτα femine εμφανίσεων

Η στυλίστρια της παρουσιάστριας, Αγγελική Μαρτσέκη, μας έδωσε όλα τα fashion hints.

Από την αρχή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν έχουμε τη χαρά να βλέπουμε καθημερινά στους δέκτες μας την Ιωάννα Μαλέσκου μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και την εκπομπή της «Love it». Η ξανθιά παρουσιάστρια έκανε την έκπληξη φέτος με την παρουσία αλλά και τις υπέροχες ενδυματολογικές της επιλογές. Η Αγγελική Μαρτσέκη, στυλίστριά της έχει καταφέρει να αναδείξει πλήρως τη θηλυκότητα και το καλλίγραμμο κορμί της Ιωάννας με τα outfits που της προτείνει.

Η πρώην βασίλισσα του ΚΡΗΤΗ ΤV έχει καταφέρει να ξεχωρίσει ενώ τα looks της αποτελούν συχνά για εμάς πηγή έμπνευσης. Μονόχρωμα σύνολα, sexy φορέματα και ολόσωμες φόρμες που αποπνέουν φινέτσα και απαράμιλλο στυλ είναι μόνο μερικά από τα items που η παρουσιάστρια επιλέγει αρκετά συχνά. Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram είναι γεμάτος με υπέροχες εικόνες των looks που φορά στο πλατό κι εμείς ειλικρινά δηλώνουμε γοητευμένες. Θέλοντας να μάθουμε όλα τα μυστικά πίσω από τα ακαταμάχητα ντυσίματα της παρουσιάστριας, τηλεφωνήσαμε στην στυλίστριά της, Αγγελική Μαρτσέκη (στο Instagram θα τη βρεις ως @tzela). Εκείνη ήταν απόλυτα ευγενική και πρόθυμη να μας διαφωτίσει.

«Η Ιωάννα αγαπά πολύ το ροζ χρώμα και προσπαθούμε να το εντάξουμε αρκετά συχνά στα looks της. Ωστόσο επιλέγουμε πολύ παστέλ αποχρώσεις και άνετες γραμμές που ταιριάζουν στο γούστο και το στυλ της. Στόχος μας είναι κάθε εμφάνισή της να δείχνει sexy chic και όχι επιτηδευμένη. Η Ιωάννα άλλωστε δεν είναι καθόλου στημένη σαν άνθρωπος. Η αλήθεια είναι πως όλα τα ρούχα την κολακεύουν όμως τελευταία έχουμε ποντάρει στα ψηλόμεσα παντελόνια ή παντελόνες τα οποία συνδυάζουμε συνήθως με κάποιο πουκάμισο», μας είπε η Αγγελική και την ευχαριστούμε πολύ γι' αυτό.

Κάπου εδώ να τονίσουμε πόσο δύσκολο είναι το έργο των fashion stylists εν μέσω lockdown αφού καθημερινά αγωνίζονται για να βρουν όλα αυτά τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ. Αργότερα ζητήσαμε από την Αγγελική Μαρτσέκη να μας πει δύο λόγια για την συνεργασία της με την Ιωάννα Μαλέσκου και εκείνη δέχθηκε μετά χαράς. «Η Ιωάννα είναι φανταστικό παιδί και την αγαπώ πολύ. Έχουμε δέσει απίστευτα και η συνεργασία μας είναι εξαιρετική. Λόγω της κατάστασης παλεύω καθημερινά να βρω όλα τα κομμάτια που θεωρώ ότι πρέπει να φορέσει και η Ιωάννα διακρίνει την χαρά μου όταν έχω το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Στη gallery που ακολουθεί συγκεντρώσαμε τις 15 καλύτερες εμφανίσεις της Ιωάννας Μαλέσκου για να αντλήσεις έμπνευση από τα εντυπωσιακά looks της.

tzela

Η Αγγελική Μαρτσέκη.

https://www.instagram.com/p/CIIldgtFOdF
https://www.instagram.com/p/CITncLzlInj
https://www.instagram.com/p/CKCBW-vFTOI
https://www.instagram.com/p/CJ9Mzq4pL-q

Δες επίσης: 7 κομμάτια-κλειδί που πρέπει να εντάξεις στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου

https://www.instagram.com/p/CIjR-t6pV1D
https://www.instagram.com/p/CJi11y4p-2D
https://www.instagram.com/p/CJosKKypNDe