Η Anne Hathaway ποζάρει σαν σταρ του παλιού Hollywood στο «green carpet»

Η Anne Hathaway ποζάρει σαν σταρ του παλιού Hollywood στο «green carpet»

Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός γιόρτασε τη νέα της ταινία στην Covid εποχή.

Τα κόκκινα χαλιά φέτος έχουν παραγκωνιστεί. Η κατάσταση που επικρατεί με την πανδημία, άλλωστε, δεν επιτρέπει τη συγκέντρωση πολλών ανθρώπων, πόσο μάλλον όταν αυτή γίνεται στα πλαίσια ενός τόσο μεγάλου γεγονότος, όπως η πρεμιέρα μίας Χολιγουντιανής ταινίας. Στην αρχή, τα πράγματα ήταν πιο «μαγκωμένα», αλλά σιγά-σιγά και επειδή δε γνωρίζουμε για πόσο θα διατηρηθούν αυτές οι συνθήκες, οι διάφοροι φορείς αρχίζουν να εμπνέονται εναλλακτικούς τρόπους, ώστε να παραμείνει η σύνδεση με την προ Covid ζωή.

Η Anne Hathaway, ενισχύοντας τα παραπάνω, ντύθηκε για την virtual πρεμιέρα της νέας της ταινίας, Locked Down, και πόζαρε σε μία αυλή στο πλάι μίας πισίνας. Φόρεσε τρία διαφορετικά φορέματα που την έκαναν να μοιάζει με σταρ του παλιού Hollywood και φωτογραφήθηκε πάνω στο γρασίδι, το «green carpet» της εποχής, εντυπωσιάζοντας το κοινό που την είδε από το σπίτι.

Για την πρώτη της εμφάνιση, η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός επέλεξε ένα επιβλητικό χρυσό φόρεμα από τη συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2020 του οίκου Azzaro. Έπειτα, πόζαρε με το πιο γοητευτικό βλέμμα μέσα σε ένα υπέροχο rose gold φόρεμα Atelier Versace με thigh-high slit και κοσμήματα Melissa Kaye. Για το τέλος, άφησε μία δημιουργία της Vivienne Westwood και γόβες Dolce & Gabbana, ολοκληρώνοντας το look με δαχτυλίδια James Bank Design και σκουλαρίκια Ana Khouri.

Δες τις υπέροχες εμφανίσεις της στην παρακάτω gallery.

Δες επίσης: Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι η νέα βασίλισσα των απόλυτα femine εμφανίσεων