Από τη στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη σταμάτησε την τηλεόραση ξεκίνησε να φοράει αυτό το στυλ μπλούζας

Διονυσία Καλαποθαράκου
Από τη στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη σταμάτησε την τηλεόραση ξεκίνησε να φοράει αυτό το στυλ μπλούζας

Γιατί όταν τα ladylike looks φεύγουν, οι cozy εμφανίσεις έρχονται...

H Eλένη Μενεγάκη μας λείπει από τη μεσημεριανή ζώνη. Όχι μόνο γιατί είχαμε συνηθίσει στα 30 χρόνια αδιάλειπτης, τηλεοπτικής της παρουσίας αλλά και γιατί είχε έναν μοναδικό τρόπο να κρατάει σταθερή μία μανιέρα παρουσίασης χωρίς να αισθανόμαστε πως αυτό που κάνει το έχουμε «κάπου, κάπως ξαναδεί». Η Ελένη κάθε χρόνο επαναφεύρισκε τον τηλεοπτικό της χώρο κρατώντας σταθερή τη γνώριμη, εντυπωσιακή παρουσία της εντός κάμερα αλλά και μέσα από το Instagram.

Ένα εργαλείο, που όπως και η ίδια έχει δηλώσει, αντιμετώπιζε με σκεπτικισμό και μία σχετική αμηχανία στην αρχή και τώρα φαίνεται πως «παίζει στα δάχτυλα». Μέσα από τα posts κρατάει και το κοινό που την έχει λατρέψει όλα αυτά τα χρόνια, καθημερινή επαφή μαζί της. Βλέπει το πώς πέρασε τις γιορτές, απολαμβάνει εικονικά τη θαλπωρή του σπιτιού της στα Μελίσσια και φυσικά παίρνει ιδέες για cozy εμφανίσεις κάθε μέρα.

Και λέω cozy γιατί από τη μέρα που η Ελένη Μενεγάκη σταμάτησε να βγαίνει στο γυαλί, ξεκίνησε να ντύνεται πιο casual και να απολαμβάνει την άνεση και την πρακτικότητα του comfy ντυσίματος. Η Coco Chanel έλεγε πως μία γυναίκα είναι κομψή όταν είναι άνετη μέσα στα ρούχα της και η Ελένη είναι πολύ «κομψή» (#diplis) τους τελευταίους μήνες.

Συγκεκριμένα έχει ξεχωρίσει ένα στυλ πλεκτής μπλούζας που φοράει σε όλα τα χρώματα και με όλους τους τρόπους αυτόν τον χειμώνα. Θα δεις αναλυτικά ποιο είναι αυτό στην παρακάτω gallery, καθώς και τα styling tips της παρουσιάστριας για να το εντάξεις και εσύ στα everyday looks σου. Γιατί η Ελένη πάντα θα αποτελεί πηγή έμπνευσης, εντός και εκτός μικρής οθόνης.
Δες επίσης: Το λεξικό της βιώσιμης μόδας: Μία ανάλυση των fashion όρων που διαβάζουμε συνέχεια