Το νέο trend με τις στολές σκι που βλέπουμε παντού στο Instagram έχει τραβήξει την προσοχή μας

Sabine Camhi
Το νέο trend με τις στολές σκι που βλέπουμε παντού στο Instagram έχει τραβήξει την προσοχή μας

Επένδυσε και εσύ σε μία για να τη βάλεις όταν ανοίξουν επιτέλους τα χιονοδρομικά!

Η καραντίνα προχωράει μια χαρά, αλλά στο μεταξύ το νέο trend που έχει αναδείξει το Instagram περιλαμβάνει τα snowsuits (aka στολές του σκι). Αυτό, δεν είναι κάτι ασυνήθιστο, αφού πολλά άλλα trends γεννήθηκαν εν μέσω καραντίνας, όπως το «nap dress», δηλαδή το φόρεμα ύπνου και το checkerboard trend, δηλαδή το μοτίβο της σκακιέρας. Μέσα σε μια εβδομάδα, λοιπόν, celebrities όπως η Sophie Turner, η Winnie Harlow και η Kylie Jenner (θα τις δεις όλες στην παρακάτω gallery) φορούσαν τα καλύτερά τους χειμωνιάτικα σύνολα και ανέβηκαν στα βουνά.

Πολλά brands έχουν προσέξει αυτό το trend επίσης. Την τελευταία εβδομάδα μόνο, το Παριζιάνικο label Casablanca κυκλοφόρησε κάποια κομμάτια εμπνευσμένα από το σκι ως μέρος της χειμερινής συλλογής του και το plus-size brand Fashion to Figure κυκλοφόρησε μια après ski collection σε συνεργασία με τον ιδρυτή της CURVYCon, Chastity Garner Valentine. Τον περασμένο μήνα εν τω μεταξύ, ο σχεδιαστής της Dior, Kim Jones, κυκλοφόρησε την πρώτη capsule collection με ρούχα για σκι, του οίκου μόδας.


https://www.instagram.com/p/CJV1dtOJHnI

Οι στολές για χιόνια δεν είναι κάτι καινούργιο όμως. Η Πριγκίπισσα Diana τις φορούσε σε έντονα χρώματα όταν πήγαινε για σκι στα ‘80s και στα ‘90s. Ωστόσο, σήμερα, το snowsuit δεν φοριέται μόνο στις πίστες. Το Instagram επιβεβαιώνει πως πολλοί που δεν έχουν ακουμπήσει καν μια σανίδα σνόουμπορντ ή ένα πέδιλο του σκι υιοθετούν αυτό το trend.

Λόγω της πανδημίας, αυτό είναι λογικό επειδή πολλοί άνθρωποι περνούν περισσότερο χρόνο έξω, είτε κάνουν σκι, είτε πεζοπορία στην φύση, είτε πηγαίνουν για μεγάλες βόλτες στο κέντρο της πόλης. Και, όπως μπορεί να επιβεβαιώσει ο καθένας που έχει φορέσει αυτήν την στολή, είναι ένας πρακτικός τρόπος για να μείνεις ζεστή τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Δες επίσης: Eπτά τάσεις στα πουλόβερ που μπορείς να συνδυάσεις με τα πάντα το 2021