Βρήκαμε το style παπουτσιών που έχουν λατρέψει τα πιο καλοντυμένα κορίτσια της Ελληνικής showbiz

Βρήκαμε το style παπουτσιών που έχουν λατρέψει τα πιο καλοντυμένα κορίτσια της Ελληνικής showbiz

Ανακάλυψε τις μπότες που πρέπει κι εσύ να φορέσεις.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάνει καθημερινά «Pop Up» στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Η πρώην κριτής του GNTM δοκιμάζεται για πρώτη φορά φέτος στο κομμάτι της παρουσίασης και το μόνο σίγουρο είναι πως εμείς απολαμβάνουμε να τη βλέπουμε. Το γνωστό μοντέλο εμφανίζεται στο πλατό με υπέροχα outfits που όλες θα θέλαμε να φορέσουμε. Ο στυλίστας της, Άρης Γεωργιάδης φαίνεται πως έχει βρει τη χρυσή τομή ώστε να αναδείξει τη φρεσκάδα και την προσωπικότητα της παρουσιάστριας μέσα από τις ενδυματολογικές του επιλογές.

Πριν λίγα 24ωρα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πόσταρε μια behind the scenes φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. Εκεί την βλέπουμε να διαβάζει ένα βιβλίο μετά το τέλος της εκπομπής της. Η παρουσιάστρια φόρεσε ένα maxi, λαδί φόρεμα με εντυπωσιακό print που της ταίριαζε πολύ. Ωστόσο εμείς εστιάσαμε στα παπούτσια της αφού είναι μια από τις απόλυτες τάσεις αυτής της σεζόν. Οι ταμπά μπότες της Ηλιάνας με χαμηλό τακούνι είναι ό,τι πιο άνετο και κομψό μπορείς να φορέσεις σε μια πρωινή σου έξοδο, σε ένα επαγγελματικό ραντεβού ή στο γραφείο.

Οι αγαπημένες μας Ελληνίδες celebrities είναι πάντα πολύ ενημερωμένες σε θέματα μόδας και με μια σύντομη έρευνα διαπιστώσαμε πως αρκετές έχουν ήδη υιοθετήσει το συγκεκριμένο shoe trend με μεγάλη επιτυχία. Στη gallery που ακολουθεί θα τις βρεις όλες.

Δες επίσης: Αυτά είναι τα πιο εμβληματικά looks από το «Sex And The City»

https://www.instagram.com/p/CKOX-2ZsyA4