Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε αυτά τα παπούτσια μετά από πολύ καιρό...

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε αυτά τα παπούτσια μετά από πολύ καιρό...

Το shoe trend που η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει και πάλι, είναι κάτι με το οποίο δεν την έχουμε συνηθίσει. 

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι αναμφίβολα μία από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της Ελληνικής τηλεόρασης. Η ξανθιά παρουσιάστρια μας κρατά καθημερινά συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του OPEN και την εκπομπή της «Ευτυχείτε». Η αγαπημένη μας KatKen εμφανίζεται κάθε φορά στο πλατό και μαγνητίζει τα βλέμματα με τα υπέροχα outfits που επιλέγει να φορέσει. Η στυλίστριά της, Γεωργία Παντελέ έχει καταφέρει να αναδείξει πλήρως το στυλ και το χαρακτήρα της όμορφης παρουσιάστριας μέσα από τις ενδυματολογικές επιλογές που της προτείνει.

Στην χθεσινή της εκπομπή, η Κατερίνα έκανε την έκπληξη φορώντας ένα shoe trend μετά από πάρα πολύ καιρό. Για την ακρίβεια όπως είπε η ίδια είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται με φλατ παπούτσια στον τηλεοπτικό αέρα. Το χθεσινό outfit της παρουσιάστριας είχε ροκ αέρα και απαρτιζόταν από t-shirt με τύπωμα, mini δερμάτινη φούστα και μαύρα αρβυλάκια. Μπορεί τα ψηλοτάκουνα να δίνουν άλλο αέρα στα looks μας ωστόσο η Κατερίνα Καινούργιου έδειχνε πιο στυλάτη και όμορφη από ποτέ με τα flats της.

Δες επίσης: Το νέο trend με τις στολές σκι που βλέπουμε παντού στο Instagram έχει τραβήξει την προσοχή μας

https://www.instagram.com/p/CKRt_heBO79

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε 5 ακόμη εμφανίσεις της Κατερίνας Καινούργιου με flats που αξίζει να δεις και να αντιγράψεις.