Έλενα Παπαρίζου: Όλες οι λεπτομέρειες πίσω από τις λαμπερές εμφανίσεις της στο The Voice

Έλενα Παπαρίζου: Όλες οι λεπτομέρειες πίσω από τις λαμπερές εμφανίσεις της στο The Voice

Η τραγουδίστρια είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Η Έλενα Παπαρίζου είναι αναμφίβολα μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες των τελευταίων ετών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο κόσμος την αγαπά πολύ αφού όλες έχουμε τραγουδήσει τις μελωδίες της και έχουμε εμπνευστεί από εκείνη σε θέματα μόδας και ομορφιάς. Η Ελληνίδα star βρίσκεται για ακόμη μια σεζόν στην κριτική επιτροπή του μουσικού talent show "Τhe Voice of Greece" που προβάλλεται από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η τραγουδίστρια είναι στα καλύτερά της. Οι τελευταίες της εμφανίσεις στα lives έβαλαν φωτιά στο πλατό αλλά και το Twitter, με τους χρήστες να σχολιάζουν ασταμάτητα τις υπέροχες ενδυματολογικές της επιλογές. Ο στυλίστας της, Άρης Γεωργιάδης, γνωρίζει καλά πώς να αναδεικνύει τα δυνατά σημεία και το στυλ κάθε γυναίκας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως επιμελείται τις εμφανίσεις των περισσότερων γυναικών της τηλεόρασης αυτή την περίοδο (Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Μαρία Μπακοδήμου κ.ά).

https://www.instagram.com/p/CKmgvjahrzc
https://www.instagram.com/p/CKo8wTihmTR

Η αγαπημένη κριτής εμφανίστηκε στο 1ο live με ένα ολόσωμο σορτς από παγιέτες από συλλογή της εταιρίας BSB. Το look είχε ξεκάθαρα disco επιρροές και η Έλενα έδειχνε πιο κομψή και σύγχρονη από ποτέ. Στο 2ο live των cross battles, η Έλενα έκλεψε τις εντυπώσεις. Φορώντας ένα maxi φόρεμα με παγιέτες σε μπλε χρωματισμούς, δημιουργία του brand Little Mistress, ερμήνευσε το νέο της τραγούδι κι εμείς απλά την χαζεύαμε. Το υπέρλαμπρο look ολοκλήρωσαν τα εντυπωσιακά κοσμήματα Kessaris και τα ψηλοτάκουνα πέδιλα από Nak shoes. Αν θέλεις να βρεις το φόρεμά της, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφτείς την Kathy Black. Η εταιρία του κύριου Μάνου Παραδείση είναι ο μοναδικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα των υπέροχων κομματιών της Little Mistress οπότε σίγουρα θα βρεις το glam dress των ονείρων σου.

Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 mini φορέματα που μπορείς να αγοράσεις τώρα και να φοράς και την άνοιξη

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της αγαπημένης μας τραγουδίστριας.