Οδηγός Αγοράς: 10 mini φορέματα που μπορείς να αγοράσεις τώρα και να φοράς και την άνοιξη

Διονυσία Καλαποθαράκου
Οδηγός Αγοράς: 10 mini φορέματα που μπορείς να αγοράσεις τώρα και να φοράς και την άνοιξη

Τώρα που μπήκε ο Φεβρουάριος μπορούμε να το πούμε με σιγουριά: ένας μήνας χειμώνα έμεινε ακόμα!

Η πιο αγαπημένη γυναικεία αγορά παντός καιρού (αν δεν ανήκεις στην κατηγορία που η δική σου είναι τα παπούτσια) είναι τα φορέματα. Και μάντεψε; Υπάρχει ταύτιση fashion item και σε ό,τι αφορά την «πιο κολακευτική αγορά για κάθε σωματότυπο». Πάλι τα φορέματα είναι. Για αυτό είναι και ο πρώτος δικός μας Οδηγός Αγοράς με χειμερινά κομμάτια, που μπορείς όμως να φορέσεις και τη νέα, ανοιξιάτικη σεζόν. Γιατί ξέρουμε πως πάντα υπάρχει χώρος στην γκαρνταρόμπα μας για ένα καινούργιο φόρεμα, όλες τις εποχές του χρόνου.

Midi floral, ladylike μονόχρωμα κατάλληλα για το γραφείο (όταν τελειώσει το καθεστώς τηλεργασίας και επιστρέψουμε όλοι πίσω), girly mini σε φαρδιά γραμμή που μπορείς να βάλεις τώρα με τα biker boots σου και τους επόμενους μήνες με τα sneakers σου, είναι μερικά από τα dress trend που θα επικρατήσουν ολόκληρο το 2021 και εμείς βρήκαμε τα αντίστοιχα ρούχα μόνο για εσένα και στα παρουσιάζουμε στην παρακάτω gallery.

Διάλεξε ποιο από τα 10 φορέματα του δικού μας, all season Fashion Guide ταιριάζει με τα υπόλοιπα κομμάτια της ντουλάπας σου και θα αναδείξει το στυλ σου και πρόσθεσέ το asap στη λίστα με τις αγορές σου για τον αγαπημένο μας μήνα των εκπτώσεων, τον Φεβρουάριο. Καλά ψώνια!
Δες επίσης: Most Wanted: 5 μαύρα ρούχα και αξεσουάρ για να δημιουργήσεις τα πιο κομψά total black looks