Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε το ωραιότερο hoodie αυτής της σεζόν by Celia Kritharioti

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε το ωραιότερο hoodie αυτής της σεζόν by Celia Kritharioti

Η super stylish εμφάνιση της Ηλιάνας στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού πριν λίγες ημέρες στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται». Η όμορφη παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο πλατό φορώντας ένα άνετο και απόλυτα κομψό hoodie από τη νέα συλλογή της Σίλιας Κριθαριώτη, παραδίδοντας μαθήματα στυλ.

Η Ηλιάνα απέδειξε πως το athleisure ντύσιμο είναι άκρως θηλυκό φορώντας ένα γκρι, cosy και hip hoodie από τη νέα συλλογή #StayHomebyCeliaKritharioti. Μάλιστα, λίγη ώρα μετά, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram χρησιμοποιώντας το hashtag #girlboss. Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes έπεσαν σαν βροχή με τους χρήστες να δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από το super cool look του μοντέλου-παρουσιάστριας.

Στη νέα συλλογή #StayHomebyCeliaKritharioti βρίσκουμε άνετα, βελούδινα και βαμβακερά hoodie καθώς και φόρμες σε κόκκινες, μαύρες και γκρι αποχρώσεις. Σε αρκετά από αυτά υπάρχει το χειροποίητο κεντητό μάτι, που κλέβει τις εντυπώσεις. Φυσικά από μια τέτοια συλλογή δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ζεστά κασκόλ και τα σκουφιά, αλλά και το must-have item της εποχής, μοντέρνες βαμβακερές μάσκες για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, με την υπογραφή της Σίλιας Κριθαριώτη.

Δες επίσης: Η Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης έχει να μας συστήσει 10 πολύ ενδιαφέροντα fashion brand



https://www.instagram.com/p/CKt9ZTwHiab

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το υπέροχο αυτό φούτερ της νέας συλλογής της Celia Kritharioti.