Έχεις προσέξει πώς φοράει τα πουλόβερ της η Δούκισσα Νομικού;

Έχεις προσέξει πώς φοράει τα πουλόβερ της η Δούκισσα Νομικού;

Έχει επενδύσει στο συγκεκριμένο ρούχο και το αποδεικνύει ξανά και ξανά.

Φεβρουάριος πια και, όσο οι κατεξοχήν μήνες του χειμώνα σβήνονται από το ημερολόγιο, τόσο περισσότερο ανυπομονούμε για να έρθει η άνοιξη και να μπορούμε να φοράμε τα πιο ελαφριά μας ρούχα. Τότε που η μεταβατική περίοδος θα επιτρέπει λίγο και από δύο εποχές στις οποίες θα βρισκόμαστε ανάμεσα.

Μέχρι να φτάσει, όμως, εκείνη η στιγμή, τα winter clothes πρέπει να παραμείνουν στη θέση τους. Να είναι εύκολα προσβάσιμα για τα κρύα που κατά κανόνα έχει ο χειμώνας και να μπορούμε να κάνουμε και τους κατάλληλους συνδυασμούς στην πορεία.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Αγαπάμε το καλοκαίρι για πολλούς λόγους, όμως, αν θέλουμε να μιλήσουμε από στυλιστική άποψη, ο χειμώνας μάς δίνει πολλές περισσότερες επιλογές για matching, συνδυασμούς και την πλήρη ανάδειξη των αισθητικών μας ταλέντων.

Για παράδειγμα, ένα από τα ρούχα που βρίσκεται σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό στις ντουλάπες όλων είναι τα πουλόβερ. Άνετα, ζεστά ρούχα που μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με πολλά bottoms και δίνουν την πιο εύκολη λύση για οποιαδήποτε έξοδό μας.

Η Δούκισσα Νομικού είναι ένα κορίτσι που έχει δείξει επανειλημμένα την αγάπη της στο συγκεκριμένο ρούχο. Στο λογαριασμό της στο Instagram, έχουμε δει να κάνει πολλούς συνδυασμούς και κάθε ένας από αυτούς περιστρέφεται γύρω από το ίδιο concept: Ακόμα και ο πιο εντυπωσιακός, δε δείχνει καθόλου επιτηδευμένος.

Στην παρακάτω gallery, θα βρεις 5 τρόπους με τους οποίους έχει φορέσει η Δούκισσα τα πουλόβερ της, για να πάρεις ιδέες.

Δες επίσης: Οδηγός Αγοράς: 10 μικρές τσάντες που μπορούν να κρατηθούν πρωί και βράδυ