Η Miley Cyrus κυριάρχησε στο Super Bowl 2021 με δύο απρόσμενες εμφανίσεις

Η Miley Cyrus κυριάρχησε στο Super Bowl 2021 με δύο απρόσμενες εμφανίσεις

Ακόμα και μέσα στην πανδημία, το μεγάλο γεγονός διεξήχθη στο Raymond James Stadium και όλα τα βλέμματα στράφηκαν στις στυλιστικές επιλογές της τραγουδίστριας.

Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου το Αμερικανικό ποδόσφαιρο ανέδειξε μέσω του Super Bowl τον νικητή για το NFL, με τους Kansas City Chiefs και τους Tampa Bay Buccaneers να μάχονται για το πρώτο βάθρο. Νικητές, τελικά, αναδείχθηκαν οι δεύτεροι σε ένα στάδιο -Raymond James Stadium στο Tampa της Florida- με περιορισμένο κόσμο λόγω των πρωτόκολλων για τον COVID-19.

Αυτό, ωστόσο, καμία σημασία δεν είχε καθώς ο κόσμος μπόρεσε από την ασφάλεια του σπιτιού να παρακολουθήσει κάθε λεπτομέρεια του γεγονότος. Και αυτές δεν είχαν να κάνουν αποκλειστικά με το αθλητικό περιεχόμενο.

Πολλά χρόνια τώρα, το Super Bowl είναι ένα γεγονός που αναμένεται από όλον τον πλανήτη για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των καλλιτεχνών που έχουν αναλάβει ένα διαφορετικό κομμάτι της διασκέδασης όσο οι παίκτες δε βρίσκονται στο γήπεδο. Πολλά από αυτά, κατά πάσα πιθανότητα, θα θυμόμαστε όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Φέτος, κατά το pregame event που έλαβε χώρα το απόγευμα, η Miley Cyrus εμφανίστηκε στη σκηνή και τραγούδησε αγαπημένα κομμάτια, φέρνοντας για συντροφιά της εικονικά ονόματα, όπως Billy Idol και Joan Jett.

Τόσο κατά τη διάρκεια του σόου της όσο και πριν με ένα post στον λογαριασμό της στο Instagram, η τραγουδίστρια απέδειξε για μία ακόμα φορά πόση έμφαση δίνει στο ενδυματολογικό κομμάτι, δημιουργώντας εμφανίσεις που κέρδισαν τις εντυπώσεις.




Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις περισσότερες λεπτομέρειες.

Πηγή φωτογραφιών: @mileycyrus

Δες επίσης: 7 λάθη που κάνεις όταν ντύνεσαι, χωρίς να το καταλαβαίνεις