Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το ιδανικό φόρεμα εγκυμοσύνης στο The 2Night Show

Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε το ιδανικό φόρεμα εγκυμοσύνης στο The 2Night Show

Η ηθοποιός έδειχνε πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ.

Η Αθηνά Οικονομάκου ήταν χθές καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show». Η αγαπημένη ηθοποιός διανύει τον έκτο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της ωστόσο εμείς αργήσαμε να το καταλάβουμε αφού δεν φαινόταν κανένα ίχνος κοιλιάς στις φωτογραφίες της. Η όμορφη mommy to be, δεν μας απογοητεύει ποτέ σε θέματα στυλ και όπως ήταν αναμενόμενο, έκανε μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση.

Η λαμπερή ηθοποιός- influencer επέλεξε ένα custom-made maxi φόρεμα με βολάν δημιουργία του brand ρούχων της, Project SOMA. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσαν τα κοσμήματα σε boho style από τη συλλογή της, Allover και τα υπέροχα, βελούδινα ψηλοτάκουνα πέδιλά της.

«Δεν θα άντεχα να μην ξέρω το φύλο του παιδιού μου. Ποτέ. Αν ήξερε κάποιος το φύλο του παιδιού μου θα έκανα τα πάντα για να το μάθω, δεν έχω καθόλου υπομονή σε κάποια πράγματα. Φυσικά θα ήθελα κι ένα κοριτσάκι στη ζωή μας. Θα ήθελα πολύ. Για να δούμε, η επιθυμία μου θα βγει αληθινή ή δε θα βγει;» ανέφερε η Αθηνά Οικονομάκου.

Η συγκεκριμένη ενδυματολογική της επιλογή αποτελεί ιδανική πρόταση για όλες τις εγκυμονούσες που ψάχνουν τι να φορέσουν σε μια πιο επίσημη περίσταση. Τα βολάν κολακεύουν το σώμα χωρίς όμως να προσθέτουν extra όγκο στην περιοχή της κοιλιάς. Μην ξεχνάς πως τα αέρινα φορέματα είναι άνετα και super chic και πως το boho style δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα.

Δες επίσης: Aυτό είναι το πιο απροσδόκητο trend μίας σεζόν με έμβλημά της την εσωστρέφεια

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές ακόμη boho εμφανίσεις της Αθηνάς Οικονομάκου που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον.