Aυτό είναι το πιο απροσδόκητο trend μίας σεζόν με έμβλημά της την εσωστρέφεια

Sabine Camhi
Aυτό είναι το πιο απροσδόκητο trend μίας σεζόν με έμβλημά της την εσωστρέφεια

Mπορεί να μένουμε μέσα στο σπίτι, αλλά τουλάχιστον το κάνουμε με στυλ.

Τι έχουν τα φτερά που μπορούν να μεταμορφώσουν αμέσως ένα σύνολο από casual σε ultra glamorous? Όχι δεν εννοούμε ένα «φτερωτό» look από πάνω μέχρι κάτω. Η απλή λεπτομέρεια των φτερών μπορεί να κάνει οποιοδήποτε σύνολο να ανέβει από το 0 στο 100, πολύ γρήγορα.

Δεν μας πιστεύεις; Σκέψου το «Party Pajama» από το brand με νυχτικά πολυτελείας Sleeper, το οποίο έρχεται με φτερά που μπορείς όμως να βγάλεις. Αφαίρεσέ τα και θα είναι απλώς σαν τις υπόλοιπες πιτζάμες σου. Τοποθέτησε τα ξανά και voila: οι πιτζάμες σου είναι ξαφνικά αρκετά εντυπωσιακές για να φορεθούν ακόμα και εκτός σπιτιού.


https://www.instagram.com/p/CKg6LtKHsZY

Το εντυπωσιακό trend υιοθετήθηκε από την πλειοψηφία των διάσημων και είναι παντού στο Instagram feed μας. Με νοσταλγική διάθεση στα ΄90s, οίκοι όπως ο Ralph and Russo και Dolce&Gabbana στολίζουν τα ρούχα τους με φανταχτερά φτερά που προσθέτουν extra πόντους glam. Το είδαμε σε φορέματα, μπλούζες, μπλέιζερ, αλλά και σε παλτό, σε κοσμήματα, παπούτσια και όλων των ειδών τα αξεσουάρ. Τα φτερά προσδίδουν μια σέξι πινελιά στο outfit και χαρίζουν αιθέρια κίνηση σε όποιον τα φοράει.

Δες μερικά από τα αγαπημένα μας «φτερωτά» looks στην gallery παρακάτω.


Δες επίσης: Αυτό ίσως είναι το πιο sexy trend του 2021