Το μίνι φόρεμα που επέλεξε η Δούκισσα Νομικού για τον τελικό του Voice ήταν γεμάτο λάμψη

Το μίνι φόρεμα που επέλεξε η Δούκισσα Νομικού για τον τελικό του Voice ήταν γεμάτο λάμψη

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού.

Το τέταρτο και τελευταίο live του Voice πραγματοποιείται αυτήν την ώρα. Και η παρουσιάστρια του talent show, η Δούκισσα Νομικού, ίσως μόλις έκανε την πιο λαμπερή, αλλά και σέξι εμφάνισή της.

Η Δούκισσα αντικατέστησε τον Γιώργο Λιανό στα lives και ο σημερινός τελικός του Voice δεν μας άφησε παραπονεμένες. Το φόρεμα που επέλεξε μαζί με τον στυλίστα της, Μάρκο Ανδριώτη, ήταν στενό, φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από λευκά κρύσταλλα και το συνδύασε με ένα ζευγάρι χρυσά πέδιλα.

Το φόρεμα της Δούκισσας ήταν δημιουργία της σχεδιάστριας Σίλιας Κριθαριώτη, κάτι που καταλάβαμε από την πρώτη στιγμή που είδαμε τη Νομικού στη μικρή οθόνη.

Και στα τέσσερα lives, η Δούκισσα πειραματίστηκε με το look της αλλά η λάμψη δεν έλειπε από καμία εμφάνισή της. Στον ημιτελικό η παρουσιάστρια προτίμησε ένα strapless, embellished φόρεμα (δες το εδώ).



Στο πρώτο της live η παρουσιάστρια φόρεσε και πάλι δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη κι εκεί είδαμε τη Νομικού με maxi φόρεμα γεμάτο κρύσταλλα (δες την εμφάνιση εδώ). Στο δεύτερο live προτίμησε ένα ροζ κοστούμι και ένα crop top κεντημένο με κρύσταλλα που δημιουργούσε ένα sexy twist μέσα από το σακάκι της. (Δες την εμφάνιση εδώ)

Δες το μίνι φόρεμα της Δούκισσας στην παρακάτω gallery