Golden Globes: Βρήκαμε τις πιο εκκεντρικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί μέχρι και σήμερα

Golden Globes: Βρήκαμε τις πιο εκκεντρικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί μέχρι και σήμερα

Τα looks που χαράχθηκαν ανεξίτηλα στη μνήμη μας.

Η πανδημία του Κορονοϊού ήταν η αιτία ματαίωσης όλων των μεγάλων events του πλανήτη τον τελευταίο χρόνο. Ωστόσο όσο πλησιάζουμε στην μετά covid εποχή, μπορούμε να απολαμβάνουμε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις όπως τα Golden Globes. Η 78η Tελετή Απονομής των Χρυσών Σφαιρών θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στο Beverly Hilton Hotel, στο Beverly Hills της Καλιφόρνια.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα τιμηθούν οι καλύτερες σειρές, ταινίες και ερμηνείες στο χώρο του θεάματος. Οικοδέσποινες φέτος σε αυτή τη λαμπερή γιορτή του κινηματογράφου και της τηλεόρασης θα είναι οι Tina Fey και Amy Poehler. Το dress code της βραδιάς παραμένει και φέτος το ίδιο: white-tie. Υπό κανονικές συνθήκες θα περιμέναμε να δούμε ποιους σχεδιαστές επέλεξαν να φορέσουν οι καταξιωμένες ηθοποιοί όπως η Sarah Jessica Parker, η Olivia Colman και η Nicole Kidman ωστόσο αρκετές θα εμφανιστούν στα Golden Globes 2021 μέσω live streaming.

Όλες οι stars της μεγάλης οθόνης έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από το κόκκινο χαλί της διοργάνωσης, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες και κομψά looks. Δεν ήταν λίγες όμως κι εκείνες που αποδοκιμάστηκαν έντονα από τον τύπο για τις ενδυματολογικές τους επιλογές. Πολλές από τις αγαπημένες μας celebrities κατάφεραν να μπουν στη λίστα των πιο κακοντυμένων της βραδιάς, με εμφανίσεις που έμειναν χαραγμένες στη μνήμη μας για αρκετά χρόνια.

Δες επίσης: Βρήκαμε το must-have παπούτσι της σεζόν και κοστίζει λιγότερο από 150 ευρώ

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε τις πιο «ατυχείς» εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των Golden Globes μέχρι και σήμερα.