Η Katie Holmes φόρεσε το ωραιότερο sporty chic παπούτσι αυτής της σεζόν

Η Katie Holmes φόρεσε το ωραιότερο sporty chic παπούτσι αυτής της σεζόν

Η ηθοποιός έκανε μια πολύ κομψή εμφάνιση στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Η Katie Holmes είναι μια από τις πιο όμορφες και καταξιωμένες ηθοποιούς στο χώρο του θεάματος. Η πρώην σύζυγος του Tom Cruise φημίζεται για το στυλ και τις κομψές ενδυματολογικές της επιλογές τόσο στο κόκκινο χαλί αλλά και στην καθημερινότητά της. Η 42χρονη star εντοπίστηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου από τους παπαράτσι, όσο απολάμβανε τη βόλτα της στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Η λαμπερή ηθοποιός της μεγάλης οθόνης εμφανίστηκε με casual διάθεση και έδειχνε πιο chic από ποτέ. Συγκεκριμένα φόρεσε total black σύνολο, γκρι maxi παλτό που έδενε στη μέση και μάσκα προστασίας σε πράσινο χρώμα. Ωστόσο αυτό που έκλεψε από την αρχή το ενδιαφέρον μας, ήταν τα λευκά sneakers με τα οποία ολοκλήρωσε η Katie την εμφάνισή της.

Όπως καταλαβαίνεις ήταν αδύνατον να μην αναζητήσουμε τα συγκεκριμένα παπούτσια που αποτελούν την ωραιότερη επιλογή για τα street style ντυσίματά μας. Πρόκειται για τα "327 Casablanca sneakers" του διάσημου brand new Balance. Διατίθενται σε λευκό χρώμα με πράσινες λεπτομέρειες ενώ η συλλεκτική εκδοχή τους σε πράσινο χρώμα έγινε ανάρπαστη τον περσινό Απρίλιο και κόστιζε 125 ευρώ.

Δυστυχώς τα αγαπημένα sneakers της Katie είναι αυτή τη στιγμή σε έλλειψη με τα ελάχιστα διαθέσιμα ζευγάρια να πωλούνται στο διαδίκτυο σχεδόν στην τριπλάσια τιμή, ξεκινώντας από 305 ευρώ. Αρκετές celebrities έχουν εντοπιστεί με τα συγκεκριμένα sneakers ανάμεσά τους οι: Kendall Jenner, Hailey Bieber κ.ά. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι, εμείς βρήκαμε που μπορείς να τα αγοράσεις και να τα έχεις σύντομα στην πόρτα σου.

papoutsi1

NEW BALANCE 327 "Casablanca" www.int.stadiumgoods.com

papoutsi2

NEW BALANCE 327 "Casablanca Green" www.stockx.com

Δες επίσης: Γιατί η Δούκισσα Νομικού φοράει το ίδιο μπουφάν από το 2017;

Στο παρακάτω βίντεο μπορείς να δεις καλύτερα το street style look της ηθοποιού και τα υπέροχα sneakers της.



Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες εμφανίσεις της Katie Holmes.