Βίκυ Κουλιανού: Το Instagram της μας υπενθυμίζει τις καλύτερες στιγμές της μόδας των 90's

Τσακιρίδου Χριστίνα
Βίκυ Κουλιανού: Το Instagram της μας υπενθυμίζει τις καλύτερες στιγμές της μόδας των 90's

Το διάσημο μοντέλο έχει διανύσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες και έχει περπατήσει για όλους τους μεγάλους σχεδιαστές.

Έχει συνεργαστεί με όλα τα κορυφαία ονόματα της βιομηχανίας της μόδας (Dior, Yves Saint Laurent, Missoni, Valentino, Versace, Sonia Rykiel, Armani κ.ά) και έχει φωτογραφηθεί για τα μεγαλύτερα περιοδικά. Θεωρείται ένα από τα εγχώρια super models των τελευταίων χρόνων και όχι άδικα. Ο λόγος για την Βίκυ Κουλιανού που μεσουρανούσε στις πασαρέλες τη δεκαετία των 90's και είναι από τις ελάχιστες Ελληνίδες που διέγραψαν τόσο λαμπρή καριέρα στο εξωτερικό.

Το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός αποτελούσε για χρόνια μούσα αρκετών σχεδιαστών ενώ τα χιλιόμετρα που έχει διανύσει στο catwalk των μητροπόλεων της μόδας είναι ειλικρινά ατελείωτα. Το αψεγάδιαστο πρόσωπο, το μεσογειακό ταπεραμέντο και οι συγκλονιστικές αναλογίες της, την έκαναν να ξεχωρίσει ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα μοντέλα και να αγγίξει την κορυφή.

Η Βίκυ έχει αφήσει το δικό της στίγμα στη showbiz και παραμένει μια από τις πιο εντυπωσιακές και θελκτικές γυναίκες του χώρου. Τα τελευταία χρόνια έχει προσθέσει μερικούς ακόμη τίτλους στο ενεργητικό της όπως: ηθοποιός, Dj και σχεδιάστρια μόδας. Εμείς ωστόσο δεν μπορούμε να ξεχάσουμε το ψηλό top model που μαγνήτιζε όλα τα βλέμματα μόλις εμφανιζόταν στην πασαρέλα.

Και να θέλαμε δηλαδή να το ξεχάσουμε, είναι αδύνατον αφού μέσα από το Instagram account της Βίκυς Κουλιανού, οι ένδοξες στιγμές της μόδας των 90's έρχονται συνέχεια στο φως. Η Βίκυ είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μετρά σήμερα περισσότερους από 56 χιλιάδες ακόλουθους. Την ίδια ώρα, οι throwback φωτογραφίες τις οποίες έχει ποστάρει, μάς προκαλούν δέος και μια γλυκιά νοσταλγία.

Δες επίσης: #NYFW: O Jason Wu παρουσίασε την πιο ρεαλιστικά κομψή συλλογή του για τη σεζόν A/W 2021

https://www.instagram.com/p/CJYvrz9p9na
https://www.instagram.com/p/CJmFT6JpFjE
https://www.instagram.com/p/CK5-4utp54Y

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις κορυφαίες throwback φωτογραφίες της Βίκυς Κουλιανού από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας της.

Πηγή φωτογραφιών: @vicky_koulianou