H Τόνια Σωτηροπούλου έκανε το ωραιότερο street style look που θα δεις σήμερα

H Τόνια Σωτηροπούλου έκανε το ωραιότερο street style look που θα δεις σήμερα

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της ηθοποιού στο «Καλό Μεσημεράκι».

Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά και της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» ήταν πριν λίγες ημέρες η Τόνια Σωτηροπούλου. Η όμορφη ηθοποιός τοποθετήθηκε πάνω στα θέματα της επικαιρότητας και εξήγησε τους λόγους που την έκαναν να μιλήσει δημόσια για παρενόχληση που δέχθηκε στο παρελθόν.

«Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ νωρίς για να δούμε πώς μπορούν να τοποθετηθούν τα πράγματα και οι καταστάσεις σε μία καινούργια σειρά. Θεωρώ ότι τα πράγματα γίνονται τον καιρό που πρέπει να γίνουν και πάντα υπάρχει λόγος. Δεν έχει να κάνει μόνο με τον δικό μας χώρο αλλά σε όλους τους χώρους ο πυρήνας του προβλήματος είναι το ότι τη σεξουαλική παρενόχληση, τη λεκτική βία ή την κατάχρηση εξουσίας τα θεωρούμε ως κάτι δεδομένο» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Η παρενόχληση είναι ένα σοβαρό και προσωπικό θέμα. Πλέον μπορούμε να μιλήσουμε δημόσια για τον βιασμό και την παρενόχληση. Ο λόγος που μίλησα για το δικό μου περιστατικό είναι για να τονίσω ότι πρέπει να αλλάξει ο λόγος που ο καθένας μπορεί να κάνει κατάχρηση της δύναμής του και ίσως να υπάρχει ένας φόβος. Ο μόνος τρόπος που μπορεί να αποφευχθεί αυτό είναι ότι ο καθένας θα φοβάται να μη εκτεθεί. Αν ο φόβος μπορεί να μας δώσει καλύτερες σχέσεις και αξιοκρατία στον επαγγελματικό χώρο, ας υπάρχει», συμπλήρωσε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός και influencer έδειχνε πιο στυλάτη από ποτέ. Συγκεκριμένα εμφανίστηκε στο πλατό με τζιν παντελόνι, μαύρο εξώπλατο κορμάκι και μαύρα μποτάκια. Το υπέροχο body με την σέξι πλάτη είναι δημιουργία του Ελληνικού brand "The C Edition" και ό,τι πιο chic είδαμε σήμερα. Την εμφάνιση της Τόνιας ολοκλήρωσαν οι ασημένιοι κρίκοι της που ταίριαζαν άψογα με αυτό το casual look. Δεν είναι η πρώτη φορά που η μελαχρινή καλλονή επιλέγει κάποιο κορμάκι για το ντύσιμό της αφού στο Instagram της έχει φωτογραφηθεί αρκετές φορές με bodysuit και ομολογουμένως της ταιριάζουν πολύ.

Δες επίσης: 5 tips για να ντυθούμε στο lockdown από τα διασημότερα brands του πλανήτη

https://www.instagram.com/p/CLerjq_lWiM


Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες εμφανίσεις της Τόνιας Σωτηροπούλου με κορμάκια ώστε να αντιγράψεις το στυλ της.