Η Megan Fox φόρεσε τα ωραιότερα sneakers αυτής της σεζόν

Η Megan Fox φόρεσε τα ωραιότερα sneakers αυτής της σεζόν

Η ηθοποιός παρέδωσε μαθήματα street style.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, οι celebrities θα αποτελούν πάντα πηγή έμπνευσης για εμάς σε θέματα μόδας. Δεν υπάρχει άλλωστε κανένας λόγος να μην αντιγράψουμε το στυλ των αγαπημένων μας ηθοποιών και top models αφού γνωρίζουν και υιοθετούν πρώτες όλα τα μεγάλα fashion trends.

Η Megan Fox θεωρείται μια από τις πιο αναγνωρίσιμες, πετυχημένες και εντυπωσιακές ηθοποιούς των τελευταίων ετών. Η 34χρονη star και πρώην μοντέλο παραμένει μέχρι σήμερα μια από τις ωραιότερες παρουσίες της showbiz και είδωλο αρκετών γυναικών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Όπως θα έχεις και η ίδια διαπιστώσει, ολοένα και περισσότερες celebrities επιλέγουν τα sneakers για τις καθημερινές εμφανίσεις τους. Κομψά, άνετα και άκρως στυλάτα, μπορούν να φορεθούν με πολλά και διαφορετικά ρούχα για να ολοκληρώσουν επιτυχώς κάθε look. Πριν λίγες ημέρες η Megan Fox εντοπίστηκε από τους παπαράτσι κατά τη διάρκεια της βόλτας της.

Η όμορφη ηθοποιός είχε εμφανώς casual διάθεση και συγκεκριμένα επέλεξε total black ντύσιμο, μαύρο σκούφο και μια υπέροχη πλεκτή ζακέτα σε λαδί απόχρωση. Εμείς ωστόσο εστιάσαμε στα υπέροχα λευκά sneakers της τα οποία κάτι μας θυμίζουν. Ο λόγος για τα sneakers της Golden Goose τα οποία επιλέγουν ολοένα και περισσότερες stars τον τελευταίο καιρό (Reese Witherspoon, Selena Gomez κ.ά). Τα καλά νέα είναι πως το συγκεκριμένο ζευγάρι διατίθεται ακόμη προς πώληση ενώ η τιμή του αγγίζει τα 530 δολάρια δηλαδή 434 ευρώ.

starsneakers

Golden Goose Super Star Low Top Sneaker www.nordstrom.com

Δες επίσης: 10 οικονομικά items που θα απογειώσουν κάθε ντύσιμό σου αυτήν τη χρονιά

https://www.instagram.com/p/CLr2DHZBGXt


Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε και συγκεντρώσαμε για εσένα 5 λευκά sneakers για να αντιγράψεις επιτυχώς το στυλ της Megan Fox.