Η Jennifer Aniston φόρεσε κάτι που δεν είναι μαύρο και στράπλες.

Η Jennifer Aniston φόρεσε κάτι που δεν είναι μαύρο και στράπλες.

Η διάσημη ηθοποιός τιμήθηκε για την καριέρα της στη μεγάλη και τη μικρή οθόνη και έκανε στροφή 180 μοιρών στην εμφάνισή της, φορώντας κάτι που δεν ήταν Μικρό Μαύρο Φόρεμα, εκπλήσσοντάς μας ευχάριστα.

Εδώ και πολύ καιρό η Jennifer Aniston περνά μια φάση που τα βλέπει όλα μαύρα. Όχι στην επαγγελματική της ζωή, καθώς η καριέρα της έχει μόνο ανοδική πορεία και η νέα της ταινία σκίζει στα box office, ούτε βέβαια και στα προσωπικά αφού η σχέση της με τον Justin Theroux πάει από το καλό στο καλύτερο και η ίδια βρίσκεται στον 7ο ουρανό.

Η ηθοποιός τα βλέπει όλα μαύρα στη ντουλάπα της. Μαύρες φούστες, μαύρες μπλούζες, μαύρα παντελόνια, μαύρα σακάκια και φυσικά, η αδυναμία της, τα Μικρά Μαύρα Φορέματα. Περισσότερο ψύχωση, μάλλον, παρά αδυναμία, καθώς από ένα σημείο και μετά ήμασταν σίγουροι πως είχε πετάξει οποιοδήποτε άλλο ρούχο της και τα είχε αντικαταστήσει όλα με μαύρα φορέματα, κατά βάση strapless.

Να όμως που οι προσευχές μας εισακούστηκαν και η Jennifer αποφάσισε να βάλει χρώμα στη ζωή της, και στους εφιάλτες μας, και να φορέσει κάτι εντελώς διαφορετικό στην τελετή για τα αποτυπώματα των χεριών και των ποδιών της στο Hollywood's Grauman's Chinese Theatre.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα Prada φόρεμα με λουλουδένια μοτίβα σε ρομαντικά, παλ, χρώματα, συνδυασμένο με Gucci peep-toes σε nude απόχρωση. Μια εμφάνιση που όχι μόνη της έκοβε 10 χρόνια και τόνιζε τη γυμνασμένη φιγούρα της, αλλά που της έδωσε και μια φρέσκια ανάσα, φωτίζοντάς την ολόκληρη.

Μια μικρή κίνηση για την Jennifer Aniston, μια τεράστια ανακούφιση για εμάς και τα ταλαίπωρα μαύρα φορέματα.