Βρήκαμε τι φοράει η Ελένη Φουρέιρα στην πρεμιέρα του House of Fame

Sabine Camhi
Βρήκαμε τι φοράει η Ελένη Φουρέιρα στην πρεμιέρα του House of Fame

Η Ελένη Φουρέιρα “έκοψε” τις ανάσες με την εκρηκτική της εμφάνιση!

Το μουσικό House of Fame παρουσιάζει σήμερα, Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου, το πρώτο του live concert με παρουσιάστρια την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα και μία all star κριτική επιτροπή: Γιάννης Πλούταρχος, Καίτη Γαρμπή, Γιώργος Αρσενάκος και Φοίβος, οι οποίοι θα αξιολογήσουν τις εμφανίσεις των σπουδαστών.

Λίγο πριν την έναρξη του πρώτου Live, ξεκίνησε η διαδικασία της ψηφοφορίας όπου μάθαμε πως η παίκτρια που συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους ήταν η Έλενα Ροϊνού. Από την Έλενα θα αφαιρεθούν τέσσερις βαθμοί από τη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής. Η υψηλότερη βαθμολογία από κάθε κριτή είναι το 10.

Η Ελένη Φουρέιρα αναστάτωσε το κοινό με την εμφάνιση της. Η εκρηκτική τραγουδίστρια διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα και καλογυμνασμένα σώματα της ελληνικής showbiz, και με το χρυσό φόρεμα που επέλεξε σήμερα ανέδειξε τους κοιλιακούς της.


https://www.instagram.com/p/CLxFwDplocc

Στο πρώτο της live το μακρύ φόρεμα που επέλεξε η Ελένη Φουρέιρα ήταν γεμάτο λάμψη. Στο σημερινό της look το styling της το επιμελήθηκε ο Μάρκος Ανδριώτης. Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε φορώντας ένα εκθαμβωτικό σετ δημιουργία της Σίλια Κριθαριώτη. Ολοκλήρωσε το outfit της με πανύψηλα πέδιλα υπογραφή Tsakiris Mallas.


https://www.instagram.com/p/CLxIszbFuue