Το χρωματικό trend που αγαπούν οι Ελληνίδες celebrities είναι τόσο κομψό

Το χρωματικό trend που αγαπούν οι Ελληνίδες celebrities είναι τόσο κομψό

Το λευκό χρώμα έχει την τιμητική του αυτή τη σεζόν.

Ο πρώτος μήνας της Άνοιξης είναι εδώ και εμείς έχουμε ήδη αρχίσει να προσαρμόζουμε τη ντουλάπα μας στις ανάγκες της νέας σεζόν. Ο καιρός για την ώρα είναι πολύ καλός οπότε έχουμε κάθε λόγο να βάλουμε χρώμα και spring vibes στο καθημερινό ντύσιμό μας.

Η αλήθεια είναι πως η καραντίνα και η κατ' οίκον παραμονή έχουν περιορίσει αρκετά τις ενδυματολογικές μας επιλογές. Σαν αποτέλεσμα τα outfits μας απαρτίζονται κυρίως από φόρμες, comfy sets και πολύ άνετα ρούχα. Ωστόσο αυτό που έχουμε διαπιστώσει τον τελευταίο καιρό είναι πως ένα συγκεκριμένο χρώμα έχει ήδη αγαπηθεί από το ωραίο φύλο και αναμένεται να κυριαρχήσει το προσεχές διάστημα.

Οι Ελληνίδες celebrities φημίζονται για το στυλ τους και δεν είναι λίγες οι φορές που μας δίνουν έμπνευση και ιδέες σε θέματα μόδας. Κάτι τέτοιο συνέβη και σήμερα αφού μια ματιά στον κόσμο του Instagram ήταν αρκετή για να βρούμε το νέο αγαπημένο τους fashion trend.

Ο λόγος για το total white look, μια από τις πιο chic και θηλυκές επιλογές ντυσίματος για την περίοδο της Άνοιξης. Δεν είναι λίγες οι εγχώριες stars που υιοθέτησαν ήδη αυτή την τάση, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες που αξίζει να αντιγράψουμε άμεσα. Το λευκό χρώμα ταιριάζει εξίσου σε όλες τις γυναίκες ενώ χαρίζει λάμψη και φινέτσα.

Δες επίσης: Golden Globes 2021: Η Amanda Seyfried φόρεσε κοσμήματα αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων

https://www.instagram.com/p/CLO-ZuSBEX-
https://www.instagram.com/p/CJyk70FBBUs

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλες τις Ελληνίδες celebrities που μας εντυπωσίασαν με το total white ντύσιμό τους.

Πηγή κεντρικής: @chrismpo