H Μαρία Μπεκατώρου συνεχίζει το σερί των εντυπωσιακών εμφανίσεων στο YFSF All Star

H Μαρία Μπεκατώρου συνεχίζει το σερί των εντυπωσιακών εμφανίσεων στο YFSF All Star

Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για το σημερινό look της παρουσιάστριας.

H Μαρία Μπεκατώρου δεν εντυπωσιάζει μόνο με το μπρίο και την αμεσότητά της ως κεντρική παρουσιάστρια του talent show Your Face Sounds Familiar-All Star, αλλά και με τις classy εμφανίσεις της κάθε Κυριακή στην τηλεοπτική συχνότητα του ANT1. Με αέρα και φινέτσα Old Hollywood star, την προηγούμενη Κυριακή εμφανίστηκε με ένα maxi gown σε ιριδίζουσα γκρι απόχρωση, δια χειρός Σίλιας Κριθαριώτη.

https://www.instagram.com/p/CMIGv2GLm7R
bekatorou new


Για τη σημερινή της εμφάνιση, όμως, επέλεξε κάτι εξίσου στυλάτο και λαμπερό με λίγο πιο mannish αναφορές. Συγκεκριμένα, όπως μας είπε ο στυλίστας της, Χρήστος Αλεξανδρόπουλος, διάλεξε ένα σομόν-nude κοστούμι με μία custom made ζώνη από κρύσταλλα, δημιουργία των Mi-Ro. Oλοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι πέδιλα Tsakiris Mallas και κοσμήματα Danelian Diamond Club.

Κάθε εβδομάδα η όμορφη παρουσιάστρια εκπληρώνει τις προσδοκίες μας και εμφανίζεται ακόμα πιο εντυπωσιακή (αν αυτό γίνεται!) από την προηγούμενη, δείχνοντας πως φέτος είναι η τηλεοπτική χρονιά της. Τώρα δεν έχουμε παρά να ανυπομονούμε για το look της επόμενης Κυριακής.
Info: Το μακιγιάζ ανέλαβε η Έλσα Πρωτοψάλτη και τα μαλλιά ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.

https://www.instagram.com/p/CMH0H0pDji4

Δες περισσότερες εντυπωσιακές εμφανίσεις της Μαρίας Μπεκατώρου στην παρακάτω gallery...
Δες επίσης: Το παραμυθένιο φόρεμα της Μαρίας Μπεκατώρου στην πρεμιέρα του YFSF