Το παραμυθένιο φόρεμα της Μαρίας Μπεκατώρου στην πρεμιέρα του YFSF

Το παραμυθένιο φόρεμα της Μαρίας Μπεκατώρου στην πρεμιέρα του YFSF

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έκανε μία από τις πιο λαμπερές της εμφανίσεις ever.

Καιρό περιμέναμε με ανυπομονησία τη μεγάλη πρεμιέρα του Your Face Sounds Familiar. Το λαμπερό σόου άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό, το οποίο με αρχή τη σημερινή μέρα βρήκε την πιο διασκεδαστική συντροφιά για τα βράδια της Κυριακής στο σπίτι. Οι συμμετέχοντες της εκπομπής είναι σίγουρα πολύ αγαπημένοι, όμως αυτοί δεν είναι ο μοναδικός λόγος που επιλέγει να συντονιστεί το κοινό.

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι πια σταθερή αξία στην εκπομπή. Η παρουσιάστρια έχει δώσει το στίγμα με τον δικό της τρόπο, με την προσωπικότητά της, με τις κινήσεις της και -φυσικά- με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που κάνει κάθε φορά.

Σήμερα που είναι η πρεμιέρα του σόου, η Μπεκατώρου μαζί με τη βοήθεια του στυλίστα της, Χρήστου Αλεξανδρόπουλου, έχει κάνει μία από τις πιο εκθαμβωτικές της εμφανίσεις. Άλλωστε, η παρουσιάστρια είναι πάντα ιδιαίτερα κομψή και λαμπερή, όμως η εν λόγω περίσταση είχε κάτι το ακόμα πιο ιδιαίτερο.

https://www.instagram.com/p/CL2NlQRsFDG


Η δημιουργία που επέλεξε να φορέσει είναι από Celia Kritharioti και τη συνδύασε με custom πέδιλα Tsakiris Mallas και κοσμήματα Danelian.

Το μακιγιάζ ανέλαβε η Έλσα Πρωτοψάλτη και τα μαλλιά ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.

Δες περισσότερες εντυπωσιακές εμφανίσεις της Μαρίας Μπεκατώρου στην παρακάτω gallery.

Διάβασε επίσης: Με αυτά τα 3 νέα στυλ jean θα «βγάλεις» και το 2021