Αυτό το wide-leg jean ξετρέλανε τη Δούκισσα Νομικού

Αυτό το wide-leg jean ξετρέλανε τη Δούκισσα Νομικού

Η εμφάνιση που ξεχωρίσαμε.

Η Δούκισσα Νομικού επέστρεψε φέτος στους δέκτες μας μετά από 3 σχεδόν χρόνια απουσίας από την ελληνική τηλεόραση. Έτσι εμείς έχουμε τη χαρά να την απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «μεταμορφώσεων», «Super Makeover».

H όμορφη παρουσιάστρια είναι πάντα κομψή εντός αλλά και εκτός του πλατό με αποτέλεσμα εμείς να αντλούμε συχνά έμπνευση από εκείνη σε θέματα μόδας. Κάθε εμφάνιση της Δούκισσας τελευταία μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό και πραγματικά ομολογούμε ότι δείχνει πιο λαμπερή από ποτέ. Ο στυλίστας της, Μάρκος Ανδριώτης, δίνει τον καλύτερό του εαυτό και το αποτέλεσμα τον δικαιώνει με το παραπάνω.

Η ξανθιά star έχει υιοθετήσει μέχρι στιγμής πολλές από τις μεγάλες τάσεις αυτής της σεζόν ενώ κάθε της look είναι άκρως στυλάτο και εντυπωσιακό. Συγκεκριμένα την είδαμε με girly φορέματα, stylish παντελόνια και υπέροχα mix n' match σύνολα. Πριν λίγες ημέρες η παρουσιάστρια έκανε μια πολύ νεανική εμφάνιση στο «Super Makeover» φορώντας γαλάζιο sea through τοπ το οποίο συνδύασε με ένα wide-leg τζιν παντελόνι. Όπως είδαμε λίγο αργότερα, πρόκειται για το Cecilia light από το γνωστό, ελληνικό denim brand Salt&Pepper και στοιχίζει 81 ευρώ.

Το συγκεκριμένο είδος jean αποτελεί ιδανική επιλογή για all day εμφανίσεις. Είναι πολύ ανετο, cool και μπορεί να φορεθεί με πολλά από τα αγαπημένα σου μπλουζάκια για να συνθέσει μοναδικά outfits. Το μόνο βέβαιο είναι πως η αγαπημένη μας Dutchess βρίσκεται στα καλύτερά της και εμείς αναμένουμε να δούμε τις επόμενές, ενδυματολογικές επιλογές της.

Δες επίσης: «Mήπως φορούσατε mini;»: Τα ρούχα των θυμάτων δεν είναι ποτέ ένοχα, οι βιαστές είναι

https://www.instagram.com/p/CME765jAFuN
https://www.instagram.com/p/CMFch7-lK3W
jeans1

Cecilia light- Salt&Pepper Jeans

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της αγαπημένης μας Δούκισσας με τζιν items.

Πηγή φωτογραφιών: @dutchesss_