Το αγαπημένο αξεσουάρ της Ζέτας Μακρυπούλια είναι απλά σέξι

Το αγαπημένο αξεσουάρ της Ζέτας Μακρυπούλια είναι απλά σέξι

Η λαμπερή παρουσιάστρια αγαπάει τη μόδα και έχει βρει ένα item που όλες θέλουμε στην ντουλάπα μας.

Στον χώρο της showbiz, υπάρχουν πολλές διάσημες γυναίκες που έχουν καταφέρει να αποτελούν έμπνευση για το κοινό τους, η κάθε μία στον τομέα της. Ακριβώς επειδή ο χώρος του θεάματος περιλαμβάνει πολλή λάμψη, συνήθως οι celebrities έχουν και τους δικούς τους στυλίστες που επιμελούνται την κάθε τους εμφάνιση, εντυπωσιάζοντας το κοινό.

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μία από τις διάσημες κυρίες που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη μας, ειδικά στο κομμάτι των στυλιστικών επιλογών. Ο λογαριασμός της στο Instagram είναι εξαιρετικά καλαίσθητος κι αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα κομψά looks και στους συνδυασμούς των ρούχων που συνθέτουν το γενικό της στυλ.

Πρόσφατα, ωστόσο, παρατηρήσαμε και κάτι άλλο. Η Ζέτα φαίνεται πως έχει ένα αγαπημένο αξεσουάρ, το οποίο το έχει επιλέξει δύο φορές μέσα στους τελευταίους μήνες και αποτελεί το ιδανικό παράδειγμα σέξι λεπτομέρειας σε εμφάνιση.

Και τις δύο φορές το έχει φορέσει με παρόμοιο τρόπο και είναι κάτι που εύκολα μπορούμε να υιοθετήσουμε κι εμείς στις εμφανίσεις μας, αν θέλουμε να δώσουμε μία πιο rock διάθεση στο outfit.

Στην παρακάτω gallery, λοιπόν, θα βρεις τις δύο εμφανίσεις που επέλεξε το ίδιο αξεσουάρ, καθώς επίσης και περισσότερα looks της αγαπημένης Ζέτας.

Δες επίσης: Η Κατερίνα Παπουτσάκη φόρεσε το απόλυτο πανωφόρι αυτής της περιόδου