Η Κατερίνα Παπουτσάκη φόρεσε το απόλυτο πανωφόρι αυτής της περιόδου

Η Κατερίνα Παπουτσάκη φόρεσε το απόλυτο πανωφόρι αυτής της περιόδου

Το look που ξεχωρίσαμε.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι μια από τις πιο αγαπητές και ταλαντούχες ηθοποιούς της χώρας μας. Τα τελευταία χρόνια έχει συμμετάσχει σε πολλές δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, ταινίες ενώ έχει ερμηνεύσει σημαντικούς ρόλους και στο θέατρο. Η όμορφη μελαχρινή, βρίσκεται φέτος στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar και έτσι εμείς έχουμε την χαρά να την απολαμβάνουμε στους δέκτες μας.

Η λαμπερή ηθοποιός με τη βοήθεια της στυλίστριάς της, Βίβιαν Ρουβέλα, έχει πραγματοποιήσει μερικές ultra glam εμφανίσεις στο show, τις οποίες θα θυμόμαστε σίγουρα για αρκετό καιρό. Στην καθημερινότητά της ωστόσο, η Κατερίνα είναι ιδιαίτερα απλή αλλά ταυτόχρονα κομψή. Κάθε της look δείχνει άκρως περιποιημένο και αποτελεί απόδειξη της καλαισθησίας που την διακατέχει.

Η εντυπωσιακή κριτής, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media με το λογαριασμό της στο Instagram να μετρά σήμερα περισσότερους από 300.000 ακόλουθους. Πριν λίγες ώρες η ηθοποιός δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία και εμείς απλά την συγχαίρουμε για το ακαταμάχητο στυλ της.

Υπάρχει όμως ένα item το οποίο μας έκλεψε την καρδιά με την πρώτη ματιά και αυτό δεν είναι άλλο από το υπέροχο πανωφόρι της. Η μπεζ καπαρντίνα με δέσιμο στην μέση που επέλεξε να φορέσει η Κατερίνα, διατίθεται στη νέα συλλογή Simone Rocha x H&M (θα μάθεις περισσότερα εδώ) που κυκλοφόρησε στις 11 Μαρτίου. Η πολυαναμενόμενη συνεργασία της H&M με τον διάσημο οίκο μόδας αναμένεται να κάνει αίσθηση ενώ τα περίτεχνα κομμάτια που δημιούργησαν θα αγαπηθούν και θα φορεθούν από όλες τις γυναίκες.

Δες επίσης: Επτά στυλ φορεμάτων που θα βλέπουμε παντού φέτος και αξίζει να φορέσουμε

https://www.instagram.com/p/CMPNCzGA2Nh

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της όμορφης ηθοποιού με κομψά πανωφόρια.

Πηγή φωτογραφιών: @katerina_papoutsaki