Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε πρώτη ένα από τα απόλυτα trend της άνοιξης

Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε πρώτη ένα από τα απόλυτα trend της άνοιξης

Η εμφάνιση που αγαπήσαμε.

Για ακόμη μια τηλεοπτική σεζόν, η Ζέτα Μακρυπούλια μας κρατά καθημερινά συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του ANT1 και το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι «Ρουκ-Ζουκ». Όσο λοιπόν εμείς καθόμαστε αναπαυτικά μπροστά από την τηλεόρασή μας και απολαμβάνουμε τους παίκτες, την ίδια ώρα ψάχνουμε να αποκωδικοποιήσουμε τα μυστικά πίσω από το απαράμιλλου στυλ της όμορφης παρουσιάστριας.

Η Ζέτα είναι αναμφίβολα πιο κομψή από κάθε άλλη χρονιά, με μεγάλο μέρος αυτής της επιτυχίας να οφείλεται στον στυλίστα της, Χρήστο Αλεξανδρόπουλο. Τα υπέροχα σύνολα με τα οποία εμφανίζεται η Ζέτα στο πλατό, αρμόζουν πλήρως στο στυλ, το ύφος και τις εντυπωσιακές αναλογίες της.

Τα καλά νέα είναι πως όσο υπάρχει το Instagram, δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουμε κάποιο από τα εντυπωσιακά outfits της Ζέτας εντός και εκτός του πλατό. Πριν λίγες ώρες ο στυλίστας της, δημοσίευσε μερικές backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα και εμείς απλά μείναμε να θαυμάζουμε για ακόμη μια φορά το υπέροχο ντύσιμό της.

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε με ένα ψηλόμεσο λευκό παντελόνι και ροζ neon αμάνικο τοπ. Το σύνολό της απ' όσο είδαμε είναι από τη boutique Passion Alley της Βάσιας Τζοτζοπούλου. Τα φλούο χρώματα παραμένουν μια από τις μεγαλύτερες τάσεις και για αυτή την Άνοιξη και όχι άδικα αφού προσθέτουν χρώμα και girly διάθεση. Την athleisure εμφάνιση της Ζέτας ολοκλήρωσαν τα λευκά sneakers της από Tsakiris Mallas. Το μόνο σίγουρο είναι πως η λαμπερή παρουσιάστρια βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της Ελληνικής τηλεόρασης.

Δες επίσης: 7 στυλ παπουτσιών που θα μας απασχολήσουν πολύ κατά τη διάρκεια του 2021

https://www.instagram.com/p/CMR5FgLMPz-

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές από τις ωραιότερες εμφανίσεις της Ζέτας Μακρυπούλια με έντονα χρώματα.

Πηγή κεντρικής: @zeta_makripoulia_official

Πηγή φωτογραφιών: @christos_alexandropoulos και @zeta_makripoulia_official