Η Kate Middleton βρήκε την μπλούζα που θέλουμε να φοράμε όλη την άνοιξη

Η Kate Middleton βρήκε την μπλούζα που θέλουμε να φοράμε όλη την άνοιξη

Η Δούκισσα του Cambridge μετέφερε αισιοδοξία και στυλ στη νέα της εμφάνιση.

Όσο απρόσιτοι και να μας φαίνονται καμιά φορά οι royals και οι συνήθειές τους, είναι μερικές φορές που οι επιλογές τους έρχονται λίγο πιο κοντά στην καθημερινότητά μας. Η αλήθεια είναι πως η νέα γενιά του βασιλικού αίματος κάνει τις προσπάθειές της να κατευνάσει τον απρόσιτο αέρα του παρελθόντος και ενίοτε το πετυχαίνει πολύ καλά.

Η Kate Middleton, για παράδειγμα, ήδη από τις πρώτες της εμφανίσεις σε δημόσια γεγονότα επέλεγε brands πιο προσιτά στο κοινό. Σίγουρα σχεδιαστές, όπως ο Alexandre McQueen, κατέχουν μία πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά της, ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει προσανατολιστεί σε πιο προσιτές εταιρείες.

Μέσα σε όλη αυτήν την κατάσταση της πανδημίας και στην προσπάθεια για επανένταξη στην προηγούμενη πραγματικότητα, η Kate πραγματοποίησε μία νέα εμφάνιση για το άνοιγμα των σχολείων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Την ώρα που τα σχολεία ανοίγουν ξανά στο Ηνωμένο Βασίλειο, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους καθηγητές και τους μαθητές για την απίστευτη δουλειά που κάνατε τώρα που σμίγετε ο ένας με τον άλλος στις αίθουσες»

Για το ιδιαίτερο γεγονός, η Δούκισσα επέλεξε να κάνει ένα look που από τα στοιχεία του και μόνο μπορούμε να καταλάβουμε ότι στοχεύει στη μετάδοση θετικών vibes και γενικότερης αισιοδοξίας.

https://www.instagram.com/p/CMSSUwllULV


Για την περίσταση, λοιπόν, επέλεξε ένα παλτό Max&Co, όμως το βλέμμα μας στάθηκε κατευθείαν στην υπέροχη μπλούζα Boden που φορούσε από μέσα. Πρόκειται για ένα ρούχο που εύκολα συνδυάζεται με οποιοδήποτε παντελόνι της ντουλάπας μας και δίνει ιδιαίτερο στυλ στο σύνολο χάρη στο scalloped neckline του. Υ.Γ. Λατρεύουμε αυτό το ροζ στην άνοιξη.

Δες επίσης: 7 στυλ παπουτσιών που θα μας απασχολήσουν πολύ κατά τη διάρκεια του 2021