Η Katie Holmes έχει βρει το jean trend που ταιριάζει σε όλες

Η Katie Holmes έχει βρει το jean trend που ταιριάζει σε όλες

Ήρθε η ώρα να πεις αντίο στα skinny παντελόνια σου.

Η αλήθεια είναι πως όταν ακούμε το όνομα της Katie Holmes, μόνο θετικά πράγματα έρχονται στο μυαλό μας. Η όμορφη πρώην σύζυγος του Tom Cruise, θεωρείται μια από τις πιο γλυκές παρουσίες στον χώρο της υποκριτικής και της παγκόσμιας showbiz.

Η 42χρονη σήμερα Katie, έχει προχωρήσει την ζωή της και δείχνει πιο καλά από ποτέ με τον νέο της σύντροφο. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει συλλάβει κατά τη διάρκεια της βόλτας τους με τα βλέμματα να στρέφονται πάνω στο υπέροχο street style της γλυκιάς ηθοποιού.

Κοιτώντας προσεκτικά τις εικόνες από τις τελευταίες εμφανίσεις της Katie, διαπιστώνουμε πως έχει αποκτήσει ιδιαίτερη αδυναμία στα wide-leg jeans. Το συγκεκριμένο denim trend έχει 90's επιρροές όμως όλα δείχνουν πως επιστρέφει για να μείνει αυτή τη χρονιά.

Άνετα, μοντέρνα και ευκολοφόρετα, μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και να συνθέσουν υπέροχα looks. Μην ξεχνάς πως τα skinny jeans θεωρούνται λίγο passé εν έτει 2021. Σήμερα έχεις τη δυνατότητα να φορέσεις πολύ πιο στυλάτα παντελόνια που θα απογειώσουν και θα κολακέψουν τη φιγούρα σου στο λεπτό.

Δες επίσης: Tο προσωπικό μας style μπορεί να κάνει εμάς, τα ρούχα και τον χώρο μας να γίνουμε καλύτεροι!

https://www.instagram.com/p/CHLn-m7HsIV
https://www.instagram.com/p/CHA-F0DHWf0
https://www.instagram.com/p/CHA903gnFQj

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε για εσένα πέντε παρόμοια jeans για να υιοθετήσεις το trend με απόλυτη επιτυχία.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: apimages.com