Όταν η Meghan γνώρισε τον Harry: Τι φορούσε την πρώτη φορά που τον είδε

Όταν η Meghan γνώρισε τον Harry: Τι φορούσε την πρώτη φορά που τον είδε

Βρήκαμε το look που επέλεξε την ιδιαίτερη εκείνη ημέρα.

Έγινε ευρέως γνωστή χάρη στον πρωταγωνιστικό ρόλο της στη σειρά «Suits» και την σύντομη παραμονή της στη Βρετανική βασιλική οικογένεια. Ο λόγος για την Meghan Markle που είναι αναμφίβολα σήμερα ένα από τα πιο γνωστά και πολυσυζητημένα ονόματα στον κόσμο. Κάθε εμφάνισή της μονοπωλεί το ενδιαφέρον ενώ παράλληλα αποτελεί πηγή χαράς και έμπνευσης για όλους τους υποστηρικτές της.

Οι ενδυματολογικές της επιλογές έχουν σχολιαστεί έντονα με την Markle να έχει κατηγορηθεί αρκετές φορές για το ντύσιμό της. Το μόνο σίγουρο είναι πως το στυλ της άλλαξε δραματικά όταν παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα και στέφθηκε Δούκισσα του Sussex.

Οφείλουμε ωστόσο όλοι να ομολογήσουμε πως το διάστημα που βρισκόταν στο Παλάτι πραγματοποίησε μερικές πραγματικά εντυπωσιακές εμφανίσεις επιλέγοντας δημιουργίες κορυφαίων σχεδιαστών και brands (Erdem, Valentino, J Grew, Aquazzura, Veronica Beard κ.ά).

Το 2017 η Meghan Markle παρεβρέθηκε στα Invictus Games και φημολογείται πως εκεί έγινε η γνωριμία με τον Πρίγκιπα Harry που αργότερα οδήγησε σε έναν μεγάλο έρωτα. Η πρώην ηθοποιός φορούσε ένα μπορντό φόρεμα με δερμάτινο jacket στην ίδια απόχρωση. Εμείς βρήκαμε το συγκεκριμένο φόρεμα το οποίο ανήκει στο brand Aritzia και στοίχιζε τότε 185 δολάρια δηλαδή περίπου 155 ευρώ.

https://www.instagram.com/p/CFnK6uAI9kk
https://www.instagram.com/p/BxeNrXQHMAG
forema

Wilfred Beaune Dress- Aritzia

Δες επίσης: Το κλασικό παγούρι μετατρέπεται φέτος στο πιο υπέροχο statement αξεσουάρ

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις στιγμιότυπα από τα Invictus Games του 2017 όπου γνωρίστηκαν οι Sussex.