Το κλασικό παγούρι μετατρέπεται φέτος στο πιο υπέροχο statement αξεσουάρ

Το κλασικό παγούρι μετατρέπεται φέτος στο πιο υπέροχο statement αξεσουάρ

Η τσάντα που θα κάνει αίσθηση αυτή τη χρονιά.

Όπως πολύ καλά γνωρίζεις, οι καθημερινές ενδυματολογικές μας ανάγκες έχουν αλλάξει εντελώς εξαιτίας του πολύμηνου lockdown. Ο περίπατος στον καθαρό αέρα αποτελεί πλέον μια από τις αγαπημένες μας συνήθειες ενώ παράλληλα ιδανική ευκαιρία για να φορέσουμε τα αθλητικά μας ρούχα και παπούτσια.

Όσο οδεύουμε προς το καλοκαίρι η θερμοκρασία γίνεται ολοένα και πιο υψηλή. Η επαρκής ενυδάτωση είναι πολύ απαραίτητη για τη συνολική μας υγεία και εικόνα. Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να προμηθευτούν κρεμαστά τσαντάκια στα οποία τοποθετούσαν το νερό τους.

Οι κορυφαίοι οίκοι μόδας φροντίζουν πάντα να προσαρμόζονται στα δεδομένα και τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να σχεδιάσουν και αργότερα να λανσάρουν την πιο χρηστική και ιδιαίτερη τσάντα αυτής της χρονιάς. Η Γαλλίδα σχεδιάστρια Marine Serre παρουσίασε τις δικές της τσάντες-παγούρια, σε έντονα χρώματα που κάθε κομψή γυναίκα θα ήθελε να κρατήσει.

Πολλοί ήταν όμως οι οίκοι που συμπεριέλαβαν το συγκεκριμένο αξεσουάρ στις συλλογές τους ανάμεσά τους οι: Givenchy, Chanel, Jacquemus, Prada και Kenzo. Κομψό, πρακτικό και ευκολοφόρετο μπορεί να ολοκληρώσει επιτυχώς κάθε casual look. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από τη νέα it bag του 2021.

https://www.instagram.com/p/B4zV3WFgRxA

Δες επίσης: Επτά φιλικά προς το περιβάλλον denim brands για να κάνεις τις εμφανίσεις σου πιο «βιώσιμες»

https://www.instagram.com/p/CG493yeqpWa

Πηγή φωτογραφιών: imaxtree.com